Sana düsmeyebilir, yazmasin
ama bir baskasini fikrini söylediginde sanada düsmez deme lüksün yok,
Sende aynı fikirdesin ama dillendirememissin , karsi söz söylediginde maskeledigin düsünceyi
tarafsizca savunuyorum havası yaratma derdindesin
bu fiyattan sattım bu fiyattan aldım laflarınıza zerre kadar inanmam
Madem teshir etmek isyiorsun aldın veya sattın veya uzun zamandır tutuyorsun cekersin videosunu koyarsın youtube,
Yazilacak çok sey var tabiki, ama bugünlerde olmayacak not aldım ilerleyen dönemde yazarım.
Shortcular karsı ciksadasa , P.tesi dahil olmak üzere bütün islemler iptal olsun,
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Trend bey ben ironi yaptım bakınız BÜLENT ARINÇ denen parti içi muhalif bey , bile parti aşkıyla kalbi atarken HEP KAZANMALIYIZ BİZ EFSANEYİZ MODUNDA seçimleri ileri mart 2024 alalım diyor , hırslı adam tabi ki enayi muhalefeti uyutacak güya güzel İDEA. demi ya …Seçimi 2024 erteleyek diyor MALUMUN İLANI KAYBETTİK bare muhalefeti tam baskı altına alarak , çürütecek ortamı hazırlayarak zaman kazanmalıyız söylemi bu … ben ironi yaptım reis beye hiç oy vermedim gibi , onun siyaset tarzında düşünmedim de ….
Reis-i Cumhur için sanki filmin sonu görünüyor , artık uzatmalar oynanıyor , saygın şekilde mi Türk siyasetine nokta koyar koymaz onu da tartışmayalım ancak iyi bir adım atsın bu fonlar bulunsun kentsel deprem dönüşümü ülke çapında meclis kararlarıyla hemen başlatılsın isterim.
Ülkeye bak tam çiftlik
[emoji837]Sedat Peker'in SPK'daki rüşvet iddialarıyla gündeme gelen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun eşi Ünsal Ban, tahliye edildi
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri