yoksa ... tutarda yardim yapmayi planliyoruz/düsünüyoruz/umuyoruz falan mi bunlar ?
yoksa ... tutarda yardim yapmayi planliyoruz/düsünüyoruz/umuyoruz falan mi bunlar ?
acaba ziraat önderliginde emeklilik sirketlerine önden yukleme mi yapiliyor ?
anlamadigim icin soruyorum
Simdi piyasada net alicý varken bu fiyatta hisse satmayan
yarin 9 tl altýna hisseyi indirdigi zaman isbankasý cikip geri alim yapmasi lazim
10 milyon lotu 12 tlden sat
3-5 milyonda 9 tl altina düsürmeye sat yukardan sattýðýn lotlarý yerine koy ne ala memleket,
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Bizimkilerdeki niyet ise ruscadaki: нет
Bedava aldým bakalým Ýsctr fakat az payým var.2 tane banka hissesi var büyük hareketi yaþarsam dans olacak pistin ortasýnda diðeri Ykbnk hissesi hayýrlýsý gün gelir mýzrak çuvala sýðmaz.Baðýra baðýra ralliye büyük harekete baþlar.
Benzer görüþüm vardý sahol satýp Akbank almýþtým bile bile riski görerek sahol % 13 düþerken Akbank % 35 düþmüþtü bankalarda ciddi spek oyunlarý var maalesef þubat sonu temettü kadarý çýkana kadar ilk karar Ýþ bankasý çýkarsa bayram 20- 28 Þubat haftasý 6 iþlem günü var bu günlerden birinde temettü kararý çýkar ise ? 2 tavan gelebilir de minimum , Ytd
Xbank tüm bankalarda malum spekler nerden döndürecekler , 10.50 -10,80 tl filan mý ? … test edip yüksek oranlý temettü kararý ile % 10 ve üstü ——12 -13 tl doðru yönelmemiz , gitmemiz þart umarým bunlar olur . mart baþý beklentim bu yönde sonra da seçim rallisi veya temettü rallisi olursa 14-15 tl hayýrlýsý YTD
Yer Ýmleri