Peki merakýmdan soruyorum ikinci paragrafta yaptýðýn eleþtirileri kapitalizmin dibini sýyýrýp kendini milleye sosyal demokratým diye lanse edenlere de yapýyormusun? Ya da
Sosyal demokratým diye geçinip arkasýna kapitalist sermayeyi alanlarý ya da kapitalist sermayeyi destekleyenleri de eleþtiriyormusun.
Ýnanç kiþinin kendi bileceði iþtir. Yapay dindarlýk diye bir þey bir kavram yoktur olmaz. Bazý yanlýþlarý bazý doðru kavramlarla eþleþtirmek olmaz. Riyakar dinci diye birþey de olmaz. Bir insan ben inanýyorum müslümaným deyip gereðini yapmýyorsa bu onun problemidir. Bunu tüm müslümanlara mal etmek doðru deðil.
Gerisi herkesin aklý var resmi doðru okumak lazým.
Tüm kalbiyle inanýp inancýný en düzgün þekilde yaþamaya çalýþan Ahmet amca ile Ayþe Teyzeyi tek derdi iki ihale almak servetine servet katmak için yalandan yere müslüman gibi görünmeye çalýþanlarý bir tutmak doðru olmaz.
Ahmet amca Ayþe teyze zaten gereksiz iþlerle uðraþmaz onlar doðruluktan zaten þaþmaz.
28 þubat geçmeden zaten kurulu bir masadayýz bunu herkesin anlamýþ olmasý lazým. Bu short olan arkadaþlar ne kadar deðerli ise artýk onlarý en hasarsýz bir þekilde bu vadeyi tamamlamaya çalýþýyorlar piyasayý da çok sarsmadan.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ýþ adamlarýnýn milletvekili olmamasý gerekir fakat çoðunluðu iþ adamý ticarethanesi var bu yapýnýn deðiþmesi gerekir.Bak dalga geçtiðiniz Nataþa rus bayanlarýn ülkesi 2 tane füze sallasa Polonya ülkesine kim ne diye bilir rusya güçlü.
'Siyasi Partiler milleti böler.Milli Birliðe muhtacýz' Amasya Genelgesi 1919 GMKA
Siyasi Partiler dönemi bitmiþtir özellikle yaþadýðýmýz Yüzyýlýn Felaketi ile yeni bir DÖNENCE baþlamýþtýr.Türk Ozan Barýþ MANÇO 'nun þarkýlarýndaki KAYALARIN Oðlu, Dönence, Ce sera le temps, seventh sky.. þarký sözlerinin þifrelerini çözen ve SIR MUHAFIZI BARIÞ MANÇO kitabýný incelemenizi tavsiye ederim yazar ATABEY Hüseyin Hakký Kahveci.
Temettü ?
Geri Alim ?
Sermaye Artirimi ?
Yer Ýmleri