En sevdiðim Oyak yatýrým en güzel banka hedeflerini veriyorlar teb de iyi hem 16 tl hedef verir hem de acýmasýzca 9 tl kadar malý boþaltýrlar
En sevdiðim Oyak yatýrým en güzel banka hedeflerini veriyorlar teb de iyi hem 16 tl hedef verir hem de acýmasýzca 9 tl kadar malý boþaltýrlar
aferin Hakan aferin![]()
![]()
https://share.matriksdata.com/shareM...01161809259599
#BashekimSimdilikKalsin
Son düzenleme : 666; 16-01-2023 saat: 18:52.
666 hocam sen bedelsiz uzmanýsýn belki de yarýn Bedelsizi kutlayacaðýz sabahtan açýlýþtan , nerden açarýz acaba ? Tavan hedefi için halkb 17:00 bekler miyiz, bedelsiz iþi , temettü beklentisi bayaðý gündem hararetli geçiyor , Ýsveç gibi sokak temizliði ve sularýn soðuk akmasý problemlerini ülkece tartýþmýyoruz diye yazacaktým amma akrabam durum berbat dedi Ýsveç’te…
ne duydum ne öðrendim bil bakalým oraya da Dünya liderimiz gibi bir þartmýþ !!! Þaka deðil gerçekten , polis gücü Ýsveç’te yetersiz kalmýþ son sene , bu ülke kültür ve geleneklerini inkar eder hale gelmiþ artýk bayaðý bir Akdenizleþmiþ , hatta Afrika’ya veya Filistin’e dönmüþ isveç … öyle bir suç patlamasý yaþanmýþ ki Ýsveç’te son sene gece klüpleri bombalanmýþ evler yakýlmýþ ,insanlar býçaklanýyormuþ , þiddet diz boyuymuþ ,Türk aileler çocuklarýný gece evden sosyal ortamlara bile yollamaz olmuþlar korkudan , demek Finlandiya Norveç öz hakiki Ýskandinav en güvenli yerler bu Ýsveç ise cidden sahte kuzeyliymiþ …
suç oranýnda Ýspanya Ýtalya filan sollayacak konuma gelmiþ ve sollamýþ da , Ýsveç’te bu sene þiddet olaylarý zirve yapmýþ toplam 65 kiþi öldürülmüþ ülkede ….(( Ýsveç bile karýþmýþ orasý Teksas’a dönmeye baþlayýnca ASRIN LÝDERÝ eksikliði ve epistemolojik yaklaþýmla her sorunu çözebilen heterodoks iktisadý özümsemiþ ve neoklasikten kopuþa iþaret eden özgürlükçü ekonomi yönetimimiz de yardýma koþup Ýsveç’e gereken dersleri ve desteði vermeli diye düþünmeye baþladým ..
malý da kaptýrmadýk % 2 kredili mal bile aldým kapanýþta içime doðru BU KAZAN DOÐURACAK 🤰 DEDÝM galiba he he )
Ýsveç bile barbar bir kültüre dönüyorsa azýcýk göçmeni kurallara entegre dahi edemiyorlarsa 10 milyon göçmenle iyi baþa çýkýyormuþuz arkadaþlar oylar reise mi gidecek bu baþarýlý dönemde acaba borsa da coþmuþ malum ( þaka þaka ama 86 milyonu iyi yönetmek de kolay iþ deðil ) iþ bankasý tavan tavan 18 yes )))
Cumhurumuz ,baþkanýmýz borsamýza kanat çýrptýr ey reisimiz senin alnýndan öpelim … speklere bi ayar ver hakana bir bedelsiz üstü temettü haberi yolla. Pilav üstü kuru gibi oldu bedelsiz üstüne % 30 temettü isterdik 2 tl temettü ödesin Ýþ bankasý bu sene isteriz ytd
Son düzenleme : Deniz Ali; 16-01-2023 saat: 19:31.
Halkbankin isi spekulatif. Ordan olumlu birsey cikma ihtimali sifir. Cikacak sey de zaten 17sinde cikmayacak. O yuzden yaziyorum ya piyasaya 17sinde karar cikacakmis gibi haber cikartip birseyler planliyor cete diye. Ama araya tahsisli de girdi, hatlar karisti. Ben o yazdigim hikayeden para kaybettim. Duzenli verirken 15.66'ya da verecekken 11.80'e vermek zorunda kaldim onlari.
Isvec'in hikayesi planli. Yahudilerin intikami. Coudenhove-Kalergi Plani.
TREND varken sermeye isleri bana sorulmaz. Bana bile 40 kere anlattir su tahsisliyi her seferinde usenmeden, hala ne olduguna kafam basmaz.
Özel bankalarda bedelsiz sermaye artýrýmlarý gündeme gelecek 1Ç bilançolarý açýklandýktan sonra. Bedelsiz için en büyük aday AKBNK ile GARAN çünkü onlarýn sermayeleri çok düþük kaldý. Gerçi %86'lýk ana hissedar BBVA'nýn GARAN'da bir bedelsize gitme olasýlýðý düþüktür. Yabancýlar bedelsize pek sempati duymaz.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Abim yatirimcidir. DAX'da bir hissede stoplari calisti. Bayagi yuklu bir satis yapti. O gun kagidin islem hacminin yarisi onun. Hisse onun sattigi fiyatin kademe altini gormedi, su anda %20 yukarisinda. 200 milyar dolar piyasa degeri olan sirket, ufak birsey degil ki.
Acaba banka mi yapti bu isi diye dusunmeden de edemiyorum. Sonucta stoplar onceden konuluyor, banka da ne oldugunu biliyor. Commerzbank. TREND ne diyorsun?
Yer Ýmleri