EPDK Baþkaný Yýlmaz: Sanayi kuruluþlarýnda elektriðin bedelinin Þubat'tan itibaren % 12 düþmesini bekliyoruz- Bloomberg HT
Çok merak ediyorum þu haberin peþine hadi bankalara veriyorsunuz anladýk sanayii þirketlerine niye satýþ geliyor?
Bakýn sayýn devlet yetkilileri birileri bu iþin iyice suyunu çýkartýyor. Ýþ artýk normal mecrasýndan çok ;
Birilerinin verdikleri malý aþaðýdan alýp almamasýna göre fiyat þekilleniyor artýk. Bunu da artýk zamana yayma deðil gün içine kadar indirgediler.
Bakýn bu artýk yeni yatýrýmcýlarý geçtim uzun vadeli kemik yatýrýmcýlarý da rahatsýz ediyor.
Bu iþte market iþine dönecek.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Sn.Zdx&Lunar Soul merhaba, ayný durumu ben de görüyor size katýlýyorum. Yalnýz boþa nefes tükettiðinizi düþünüyorum. Karþýnýzda kapý duvar, týk yok. Þunu kabul edelim, BIST artýk manipülasyonun normalleþtiði bir borsa olmuþtur. Bizim gibilere de en azýndan koþullarda gerçek bir düzelme olduðunu görünceye kadar yol görünmüþtür.
Bizlerin sesine kulak týkayanlar bizleri seçeneksiz sanmasýnlar. Onlar kendi aralarýnda tek kale maç yaparlar artýk. Selamlar.
Ýþte Hendek! Ýþte Devekuþu!
Ýþte olmasýn bu kadarý da artýk fazla ben yazayým da takmayan takmasýn bizi.
Ortada fol yok yumurta yok marjlar gereksiz çok fazla. kesinlikle bu açýk iþi belli süre yasaklanmalý. Þimdi biri çýkýp yok piyasayý regüle ediyor falan fýstýk diyebilir. hayýr efendim adamýn elinde malý yok neden benim elimdeki malýn deðerini belirleme hakký olsun gücü yetiyor diye böyle saçmalýk mý olur?
Yok açýk piyasayý dengeliyormuþ hadi oradan. Patron spekülatör el ele verip milletin elinden ucuza malýný almak dýþýnda hiçbir iþe yaramaz bu açýk yapýlmasýna izin vermek yatýrýmcýyý da kandýrýyorsunuz niye Ýþlem hacmi artsýn komisyonlar bonuslar indiragandi olsun diye.
Ýnþallah bunlar bir gün en üst makamýn önüne gelir. ya da yukarýdan birilerinin caný yanar bir gün o zaman görürüm ben sizi.
Bu iþlere Maalesef ancak bu þekilde dur denilmiþtir hep.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Nasrettin Hoca'nin zamanindan beri hicbir sey deðiþmedi galiba
Kazanin doðurduðuna inananlar, öldüðüne inanmýyor![]()
Yer Ýmleri