Originally Posted by
Azurit
Ne kadar samimi bir itiraf!
Söylediklerinize bir cümle hariç katılıyorum. Hani "yanlış stratejileri sayesinde" demişsiniz ya, yanılıyorsunuz, hiç de yanlış değil, izlenen strateji (!) gayet bilinçli bir tercihin sonucu.
Aynen, %100 katıksız ve de samimi bir itiraftır, bende yalan dolan yok. Bilinçli veya bilinçsiz strateji olması hiç bir şeyi değiştirmez, bu stratejilerin çıkardığı sonuç ortada. Babalar gibi bir enflasyon sorunu var ülkede ve bu sorunla baş etmek son derece zordur, bunun ödenmesi gereken ciddi bir bedeli olduğu unutulmasın. Hamdolsun yüksek enflasyon her zaman fakirden alıp zengine verir, en zengin kesimin elindeki aktifler reel bazda roketler, elinde doğru düzgün varlık olmayan hatta net bazda ekside olan en fakir kesim daha da fakirleşir, gelir adaletsizliği en tepedekilerin lehine çok daha açılır. Bunu yarattıkları için AKP'ye müteşekkirim kendi açımdan.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den aldığım AKBNK'ları 11 Aralık'ta 69.25 den verdim. 2.5 ayda %12 kar elde ettim. Artık ful nakitteyim.
Yer İmleri