Bir diğer konu deprem bölgesi şirketlerinden bir tanesini ille de açıklama gönder diye zorlayıp en son şu kadar zamanın var deyip zorla açıklama göndertmişsiniz. Şirket yetkilileri fabrikalarında herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen sırf sizin akıl edemediğinizi akıl edip hisseler düşüp yatırımcı mağdur olmasın diye açıklama göndermemek için diretmiş ama ısrarla açıklamayı şu zamana kadar gönderdiniz gönderdiniz deyip göndertmişsiniz. Nasıl bugün memnunmusunuz. Bunu yaparken acaba ne düşünüyordunuz.
Ben bunu yapanları bilmiyorum ama günü vakti zamanı gelince gereken yerlere bunu bildireceğim. İnşallah yok görevimizdi falan fıstık savunmaya kalkmazsınız. Çünkü sizin göreviniz bu değil olsa da bu durum o şartlar altında değil istisnai bir durum var ortada.
Mesela ben bunu duydum aklımdan hiç iyi şeyler geçmedi o an. Hala da geçmiyor. Bunu yaparken neyin peşindeydiniz acaba aklımda deli sorular.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri