Çok sevdiðim Gökhan Þen yönetim kuruluna giriyormus.
Burayi muhtemelen okuyordur.
Baþarýlar diliyorum.
Çok sevdiðim Gökhan Þen yönetim kuruluna giriyormus.
Burayi muhtemelen okuyordur.
Baþarýlar diliyorum.
Borsada riskler seçim sonrasý durgunluk beklediðimden pek yok , yabancý yatýrýmcý giriþi için 3 hafta sonraki anket þirket raporlarý iþaret ediliyor . Aldýðým duyumlar þunlar 24 saat içinde her tür deðiþim olabilir yeni kararlar alýnabilir,
Seçim belirsizliði devam etse de ramazan ayý ortalarýna kadar anket sonuçlarýyla birlikte belirsizlik ortadan kalkar .
Ýçerde çok nakit var , varlýk fonu ve ek fonlar sonsuz gibi bu kaynaklarla borsamýz 7500-8000 puana kadar aþamalý elliot grafiklerle çýkýþýný sürdürebilir.
Sert düþüþler iþin de ciddi hikayelere ihtiyaç var çünkü enflasyon % 60 senelik bazlarda kronik hale geldi Endeks düþse bu enflasyonda nereye düþecek adama gülerler !! dolar tl ise gevþediði sürece tl deðer kazanmaya da baþladý çoðu ev araba reel manada dolar bazýnda deðerleniyor ki oldukça ilginç seviyelerde olan ucuzluk da telafi olmuþ oluyor bu sayede !!
Yabancý yaptýrýmcý da ilginç geri çekilme bölgelerine 6200 -5000. Ve 7500- 6300 arasýnda ….aralýklarýna ve düzeltmelerde teþrif edebilirler, her þey 30 gün içinde netleþir , þahsi fikrimdir , siyasi yazmýcam laf atana ve sataþana da cevap vermem býktým artýk ,
Tarafsýz muhabir aðzýyla yazayým , 6 lu masanýn özrü vardýr umarým , seçmene karþý sorumluluklarý vardý ancak siyasi acemiliklerini de burada yorumlamam , hayýrlýsý olsun erkenden kimse sevinmemeliydi ( özeleþtiri ama tüm partiler oldukça zayýf durumlar % 40 kimse ulaþamýyor bile , ülke parçalara bölünmüþ haldedir bu gerçeði kimse unutmamalý ) yaþananlar muhalif seçmene sürpriz ve ders oldu , iliþkilerin tamiri , mümkün diyenler de var ( Allah bilir ) ve sonucu da 30 gün içinde yaþanacaklar , 3 aþaðý 5 yukarý belirler gibi duruyor .
tam zamanýnda süper bir hamle, yoksa tahtalar tabandan kapanmýþtý.
[QUOTE=666;6333101]Vay be, Ziraat Baba ne destek atti. Irzina geciyorlardi endeksin. Yandasinin mallarini halka aktariyor ama olsun. Insanlar zarar etmesin.
tam zamanýnda süper bir hamle, yoksa tahtalar tabandan kapanmýþtý.
Ponzilerde yarim milyar liralik alim yapmis Ziraat Baba. Halkin parasi. 2 sene once 2 milyon liraya almak varken...
Bu isler hep planli. Rus kara parasi aklandi, servet transferi yapildi.
Borsa icin guzel hamleler bunlar adaletli olsaydi.
(rumuzunu unuttugum bir arkadastan)
Yer Ýmleri