NEVRUZUNUZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR

artık anketlerde kılıçdaroğlu hdp aday çıkarmamasının da etkisiyle belirginleşebilecek %55 üstü bir bantta 10 puan farkla telaffuz ediliyor ,HAFTAYA ANKET YAYINI BAŞLAR MEDYAYA DÜŞER.... NAGEHAN ALÇI neden taraf değiştirdi daha net anlarsınız diyen de vardı anket yağcılığı yapan tv kanalları da sus pus olacaklar ,

yağcılık güzel meslektir zeytinyağını alır alır sürersin bir yerine....evet yağladığın kişiden önce kendine süreceksin de.. .bir yerine sürmen lazım çok sür ki acıtmasınlar

hayatta en çok tv lerdeki siyasal parti dalkavuklarından ... iktidar ve muhalefet adına gerçekleri çarpıtanlardan yalan söyleyenlerden çıkarı yüzünden fikrinin tersini savunanlardan nefret ettim yılmaz özdile yapılanları filan hala kınıyorum. mesela...muharrem inceye haksızlık yapılmıştır cümlesini krumaktan çekinen chp lilere da şaşırıyorum , korkak SİYASET ANLAYIŞI ülkeyi zaten bitirdi, bu bitmişlik devam etmemeli...

bazı sözde gazetecilerdeözde parti sözcülerinde ne iktidar korkusu varmış 5-10 puan üstü fark bile atabilir KK ben tarafsız bakıyorum, ağızlarında 52-53-55 biz kazandık.. aldık yine alırız lafları MİLLATTAN ÖNCE MUHARREM ADAYKEN 53 ALINsa nolur ki ortada ne gayret ne bir amaç yoktu .

bu seçim çok zor %49 geçmesi RTE için mucize olur . görüntü bu arkadaşlar

dolar 14 mayıs gecesi 18.50 altını test ederse altın düşerse hiç şaşırmayınız.

KK %53-54 RTE %41-44 DİĞERLERİ %2-5 ALIRLAR .YTD tahminim bu yönde anketlerde çıkanlar 4-5 anketi süzün sonuç böyle çıkıyor .

MUHARREM İNCEYE %1 OY GELİRSE tv yorumcuların yüzleri kızarır mı acaba ?

borsa da gerileyecek buna göre o gece SAFİ nakit poz giren de çok olacaktır , PAZARTESİ SABAHI dolarda 17.50 TL testi borsaya GÜNLÜK %5- 10 yakın net volatilite gelebilir benden söylemesi.

muhalefet kazanırsa dolar düşer anlık bir borsada yukarı ve aşağı ani hareketler de olabilir . kesinlik verilemez , olumlu bir tırmanış ve kar satışı dolar bazlında mini ralli olabilir de. ytd