Temetuyu 5 nisanda hesaba gecerler degilmi
yan cizmesinler
eyvah eyvah
svg
Temetuyu 5 nisanda hesaba gecerler degilmi
yan cizmesinler
eyvah eyvah
svg
yatýrým tavsýyesý degýldýr
Ben daha farklý açýdan bakýyorum diyelim merkez bankasý politika faizini arttýrmaya baþladý ne faydasý olacak o tren geçti gitti dolar TL 8 civarlarýndan tam zirvesini hatýrlamýyorum 17 civarlarýna yükseliþ yaþamýþ oldu zaten bitti geriye dönüþ olmaz profesyonel ekonomistlerin bunu iyi düþünmesi ve hesap etmesi gerekir 14 mayýstan sonra merkez bankasý politika faizi arttýrmak yada düþürmek hangisi doðrusuysa verecekler kararlarýný seçimi kim kazanýrsa kazansýn o ayrý fakat bu yazdýðýmda bile seçim yazýyorum merkez bankasýnýn baðýmsýz olmadýðý ve siyasi iktidar partisine baðýmlý olduðu gözüküyor iktidar seçimi kaybederse merkez bankasý deðiþime uðrayacaktýr baðýmsýzlýk yoktur merkez bankasýnda sýkýntý burada zaten borsa patinaj çekiyor olduðu yerde.
Özetle ne zaman 20 TL oluruz
yatýrým tavsýyesý degýldýr
Þuan tepki yükseliþi yaþadý Ýþbank tepki yükseliþi ne zaman normal yükseliþ trendine baþlarsa o zaman 20 civarlarý düþünülür fakat Xbank yatayda zirvesini geçmesi gerekir ve banka endeksinin yükseliþine Ýþbank öncülük ederse kýsa vade de 20 civarlarýna yükseliþ yaþayabilir.normal olmayan bu seviyelerde sürünmesi þans olacak.
0,72 gündüz ve gece
2 günü var ,
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri