Bankalara baskýya adamlar doymadý
çarþambaya kadar patlatmaca oynarlarsa iyidir , yarýn tavan olmaz ise çarþamba ihtimal azalabiliyor sonrasý ise ya yatay dondurma formasyonu ya da sindirerek düþüþ formasyonu o adý koyucam yapý 9.90 iþ 12.00 Akbank 17.20 tl yapýþkanlaþtý evet fiyata YAPIÞKANLAÞAN formasyon var , bu olaylar Kasým ayýnda da yaþandý, bu yapýþkanlýk hoþuna gidiyor palanýn dilediði alýmlarý yapýyor ve güzel iþ baþarýyor demek ki !
Net konu bence þu yarýn yukarý gap açsa bile þu yazdýðým rakamlarýn % 0.5 altýna gelsin Stop olmak düþünülmeli bir boða tuzaðý teyidi yoksa , Gaplý açýlýþ ve yukarý sert almasý beklenmeli genelde % 4-5 yukarý banka hareketi yarýn ve çarþamba makul görünmekte ve gayet net alan var dirençleri de kurabilirler Ytd
Bankalara zulüm resmen var ne istedikleri belli deðil arz talep dengesi fiyatý bence % 25 yukarda iken suni þekilde fiyat baskýlandý dibe çekildi , aþaðýda kaldý bankalarýn ! Çok ama çok ucuz kaldýlar bilançolarýnda deprem ve baðýþlar ilave finansman giderleri kredi mevduat makas bozulmasý yüzünden de % 30 daralma olabilir ama gelirde anormal bir daralma beklenmiyor aksine geliþmeler olumlu seyredecek yakýn vadelerde oysa fiyatlama 2.3.4. Bilanço için pozitif beklenti içindedir bu pozitiftik örneðin akbankýn. 6 aylýk bilançosunu 32 milyar tl 9 ve 12 aylýklarýný ise 60-65 milyar tl taþýr en kötü beklenti de bu …. Ytd
ve karlardaki 2022 artýþý fk lara hala yansýmadý yaza kadar bekletecekler 3,5 fk için 2,5 fk mayýsa kadar görürsek , Akbank % 60 potansiyel var gel de sat kolaysa akýl karý deðil iþte ..
Ýþ bankasý % 50 potansiyel görüyorum mayýs sonuna kadar …
Hareket haftaya sertleþirse hedefin yarýsýný alsa 12 den 15 tl ulaþmýþ olacak iþ bankasý ..
Kalan 3.5 tl ise 18,50 Mayýs sonu fiyat anlamýna gelir , yaþayýp görelim er geç oraya gelecek mi yakýn vade mi gelecek iddiam net , ben yakýn vade olumluyum YTD BEKLENTÝM ÇÖP olursa sorumlusu paladýr ben deðilim

)))
Bankalarda xbank % 50 ralli olmadan borsaya nur yaðdý diyemeyiz
HAYIRLI RAMAZANLAR BOL KAZANÇLAR HERKESE
Yer Ýmleri