Xbank. Ýçin ilginç bir hafta olacak....bakalým haftalik ve aylik kapanýþ ile banka rally sinin ikinci etabý baþlayacak mý?
Xbank. Ýçin ilginç bir hafta olacak....bakalým haftalik ve aylik kapanýþ ile banka rally sinin ikinci etabý baþlayacak mý?
hakuna matara....memento mori.
4955 Gap te kapansýn olmuþken bari. Onu da hallettiniz tebrik derim bir de 250 USD desteði kaldý artýk.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
11.46 dan ýsctr ler haneme hayýrlý olsun
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Bugün niye ÞÝÞE de geri alým yok. Ne ANSGR ymiþ be kardeþim daþ daþ maþallah hiçbir þey düþüremiyor. Ödenmiþ sermayesinin 6 katý kar açýklayan banka bile Besim'in kollu makineleri gibi ama ANSGR daþ daþ maþallah.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
DÜN SÝSE ALDIM
satýp alýp satýp alýp lot veya nakit artýnca bankalara geri döndüm sabah al sat al sat çok imkan verdi 2 tam 1 yarým tur gibi
güzel trade imkanlarý var
trade imkanlarýnda yaklaþým sayýlarý bariz profesyoneldir , 4-10 temel stratejik yaklaþým var ,bazýlarý teknik analizdir bunlar kitaplarda yazmaz hayat dersidir kendin öðrenir ve para kazanýrsýn
yabancýlar gelse piyasamýzda kademeler nadiren kalacak trade imkanlarý ise net azalacaktýr gün içi
böyle keriz silkeleme dönemleri bulunmaz nimettir al satçýlar sat alcýlar ve al bekle üstüne yatçýlar için
trade ederken para artýkça lot artarak banka alýcam
sen millete acýmýyorsun PALA VE ARACI KURUM AVVENELERÝ BEN DE keleni yerim söðüþ kebap yapar yanýna þalgam suyuyla senin etinden parçalar kopartýrým pala bey CANIMI sýkma oi alacaksan al endeksi hýyartooo pala bey !
Tilkiye demisler seni kümesin bekcisi yapalim
gülmekten cevap verememis
Sisedeki satis öyle böyle degil hunharca bir satis aynisini THY de gördüm,
Tahtaya Ziraat giripor 39 üzerine tasiyor
sanki yemin etmiscesine 39 altina satis yapiyor...
koy kademene kac milyon lotun varsa alan alir dimi.
9 is günü kirmizi iste...
Birde cikip ben trade ettim hep kazandim diyenler yokmu ,
bi bitmediler ...
Geri Alim aciklamasina ragmen isctr de en iyi satici is yatirim..
kendi tahtasini biciyor...
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Nasil bugünde iyi bir trade verdimi hüstatlar![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri