Borsamýzdaki tüm rezilliklerin belirsizlik ortamýndan deðil insan kalitesizliðinden ve ahlaki hedonizmden kaynaklandýðý at hýrsýzý þebekeler çalýþma biçimlerini , her iþlemden yatýrýmcýmýzýn soyulmaya çalýþýldýðýný Müstakbel Ýngiltere kralý Charlesdan tutun tüm batýlý liderlere ve Londra global PÝYASA oyuncularýna BÝLGÝ OLARAK ilettim , vb. …. rapor yazdým yolladým fena bir finansal hukuksuz ortama sahibiz , hukuk dýþý bir ülke olduk , çok sorunluyuz .
Hisse neti sohbet ortamýndan dolayý çok severim ama sohbet güzel de yapýsal sorunlarý has safhada olan yalanýn gelenek olduðu ve çürümüþ bir ülkede madalyonun afyon tarafý boþ beleþ sohbetlerdir.
ÜLKEMÝZDE suçlu ve onlara göz yumanlar çoktur ARACI KURUMLarý da kullanarak haberli usullerle BORSAYA DADANMIÞ SERMAYE ÇETELERÝNE ve onlarýn uzantýlarýna sosyal medyada propaganda yaptýranlar vardýr, devlet suçlu ama aracý kurumlarýn hukuksuz iþlerimleri varsa bile ve etken sermayenin palanýn tümü masum propagandasý bunlar !
Gülerim bu konuya
Türk halký bugün de piyasa oyuncularý ve bazý insider ve danýþýklý iþlemlerle suç iþleyen kurumlarca soyuldu onlarý övmeden ilan eden isimlerini yazan hisse net hesap sayýsý ben dahil yok denecek kadar azaldý hiç þaþýrmýyorum buna
Burada isim vermem x y z den ibaret deðil liste …
Allah’a þükür 2 dil biliyorum ve dünya sosyetesini ve elitlerini yakýndan tanýyorum , bu sayede belki bilineni en sert ve detaylý þekilde DÜNYAYA ifþa ediyorum TÜRKÝYEDEKÝ BORSA olmuþ bir HALKIN paralarý fonu soygunuhane ….
Dolayýsýyla baþtan söyleyim bu ortama , bu ülkeye yabancý filan da gelemez deðiþim yaþanmadan
þu an seçim sonrasý hayali bir yükseliþ ve azgýn sýcak fonlar hariç kimse lot filan da almayacak organize fonlar muhtemelen 6500-8000 puan üstünden 3-6 ay sonra alýma baþlar arkadaþlar ve Hukuk ister hesap verilebilirlik ve adil kanunlar ister finansal piyasalara tam tarafsýz ve göreceli baðýmsýz spk ister arkadaþlar …
15 mayýsta sýcak azgýn fonlar alým yapýnca kendinizi kandýrmayýn yabancý gelmeyecek çakmasý gelecek arkadaþlar ….
15 mayýsta tüm aracý kurum iþlemlerine de soruþturma açýlmalýdýr raporlarý Londra’ya yolladým Ýngilizce alýk seçik yazdýk Rezil kepaze ettiler ülke dingonun ahýrýna döndü arkadaþlar

Alýntý yaparak yanýtla
)

Yer Ýmleri