Anketler sosyal medyada beðeni sayýsý derken long açanlarý batýrmadan býrakmayacaklar
Bana mý sordular o pozisyonu açarken?
Sayýn Hakan Bey bak o tabandaki 44 mln lot iyi mal. Ha bugün almadýn diyelim yarýn 10,5-11 arasý o 40-50 mln lot mal kaçmaz büyük fýrsat.
Ha almadýn mý? Bak yarýn bir gün o malý ayný ÞÝÞE hesap çok yukarýlardan alýrken bak yazarým buralarda aðzýma geleni de söylerim bünyen kaldýrmaz.Ben uyarayýmda.
Sanmayýn ki kim kimle neler yapýyor kimseler bilmez. Bak ben biliyorum aha 12 gün daha beklerim sonrasýnda beni susturamazsýnýz buralarda. Ýnanýn çok uzun zamandýr seçimler var diye susuyorum.
Ýþtirakler dahil yapýlan iþler bu iþin çivisini çýkardýnýz. Ha sakýn derdim tek taraflý siyasi kimsede yazdýklarýmý yanlýþ anlamasýn. Ýktidar kanadýnýn da borsada çevirdiði yanlýþ iþler var. Sýrf seçim var diye susuyorum 2. tur bitince susmam.
Ekþi yemedim ki karným aðrýsýn. Piyasada artýk gerçek yatýrýmcý isyan derecesine geldi hayýr farkýnda deðilseniz haberiniz olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Okumuyorlar mý buralarý sanýyorsunuz? Eyvah Eyvah.
Bu ülkede hangi amaca hizmet ettiðini aslýnda anladýðým ama sizin bilmediðiniz bir kanal var 2 gündür neymiþ 2 hafta daha belirsizlik varmýþ yabancý yatýrýmcý rahatsýzmýþ. Kocaman bir yalan.
Yabancý yatýrýmcý 2 hafta sonra ne olur hepimizden iyi biliyor bilir zaten.
Ben Yabancý yatýrýmcýnýn neymiþ Pazar günü olan sonuçlarý göremediðine falan da inanmýyorum.O yabancý diye gelen paranýn bir kýsmý zaten yurtdýþýna kaçýrýlan paralardý.
O yüzden benim masala karným tok. Hele sosyal medya hem siyasi hem finansal açýdan tam bir çöplük. Ben uyandýrayýmda.
Gerçekten þu tahtada tabaný kaldýrmayan Hakan bey gitsin kumda oynasýn. Cillop gibi paketlenmiþ akarý kokarý olmayan tertemiz mal.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Kurallara uyup seçime az bir banka hissesi ile girenler bugünden þanslýlar üzücü olan iþ bankasý asla bu fiyatlarý hal etmiyor ,
Þu an iþ bankasý kamulaþtýrýlacak spekülasyonu ve manipülasyonu ile fiyat dibe baskýlanýyor yapý kredi bankasýnýn sahipleri ise garanti bankasýnýn sahipleri ise bu soytarýlýða meydan okuyor …
Ben cumadan itibaren fýrsat kaçýrmýþ hissiyle seçime sonrasý fýrsat yakalamýþ seviyesine geldim , yarýn sabah Akbank ve bu akþama bankalarda hareket olursa alým %40 giriyorum diðer hisselere yol verdik yapý kredi aldým þükür hareket etti , garanti hareketliydi taban kapattý bugün bankalar 4000 puan üstü dengelenmeli fikrindeyim birileri yabancýlarý bezdirmek adýna iþlem yapýyorsa borsamýz borsa olmaktan çýkmýþtýr kaldý ki o yabancý da buna fýrsat vermez sert Yukarý yaptýrabilir zamaný ve yerini bilemeyiz .
Arkadaþlar sabýrlý olun iþ bankasý devlet ile kavga etmez devlet ekonomide tarafsýzdýr RTE PARTÝSÝ %40 oyu geçemedi ülkede hakim bir istikrar talebi var kavga ve gürültü bekleyenler boþa ümit etmesin dolar tl bile þaþýrttý insanlarý düþünün kriz beklemeyin bence … ytd
Siyasete angaje olarak akýl dýþý hayali senaryolar çizmeyin siyaset her þeyi belirlemez he eþey etken hakim güçler siyaseti belirler … siyaset halkýn ve hakim güçlerin memurudur bunu unutmayýn arkadaþlar …
Diktatörlükle yönetilmiyoruz , sermaye ve güç sahiplerince ve halkýn (siyasi merkezlerin de katkýsýyla organize edilen belki de yontulan yoðrulan ) talepleriyle idare ediliyoruz .
Özetle idealist ve batýcý halktan kopuk, milletin aklýna ve gerçekliðine ulaþmayan sistemler politikalar , ayakta duramazlar , çýkar odaklarýný, tüccar sanayici ve sermaye sahiplerinin tamamýný da ikna etmeden de dolar tl 30 tl olmaz olamaz imkansýz bu !
Yer Ýmleri