Senin zaten bir Algo yazabilecek kapasiten yok boþa kendini yorma.Madem paran çok Algo yazdýk diye ortalýkta gezen çok adam var bastýr parasýný al. Ha bu arada bir Algo yalanýdýr gidiyor Bofa & YKB iþi algo falan deðil zaten.Sen de bunu kavrayabilecek bilgi düzeyinde deðilsin hiçbir zamanda olamayacaksýn.
Not: Aðlanýyordun kuþ ta pandemiden önce 23 ler. Vicdaným el vermedi 40 olacak yazdým özeline.Bana mal mý pazarlýyorsun yazdýn.Gördün mü mal pazarlamayý?Sen bir de benim gibi birine teþekkür edeceðine bu topiclerde saygýsýzlýklar yaptýn.Kazýk mý çakacaksýn bu dünyaya.Ben sana hakkýmý helal edecekmiyim?Git þimdi istediðin Algo yu yazdýr seni kurtarsýn.Yok gelmezmiþ þunu yapmazmýþ yok oymuþ yok buymuþ mübarek Türkan Þoray kanunlarý maþallah. Kaç kez yapmam dediðin neleri yaptýðýný biz çok gördük bu topiclerde hala kayýtlý kuyutlu duruyor.Sanýyorsun ki millet saf esas derdin ne anlamýyor. Hisse nette sadece kafa ütülüyorsun yýllardýr.
Nick deðiþtir nick tek kurtuluþun bu. Candyshop kankana da selam söyle
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri