Isc 10.50
28-05-2023, 18:34 #1526
ben genel bir ralli bekliyorum.
Isc 12.40
02-06-2023, 10:00 #1636
Mini ralli beklentimiz gerceklesti. Ben verdim, en son tavana, ya da bugun fiyati kac olursa olsun satacagim biraz biraktim. Sizlere kolay gelsin. Mehmet Bey'e de tesekkur ederim.
28-05-2023, 22:00 #1536
hiperenflasyon olan yerde hicbir zaman hisse senetlerinde parani koruyamazsin.
28-05-2023, 20:52 #1533
Is Bankasi ozelinde ise... biliyorsun siyasi baski artacak Ata'nin mirasi ile ilgili. Ben uzunda acikcasi bankalarin en kotu performans gostereni olacagini dusunuyorum.
Birsey tutturma zorunlulugum yok, piyasayi ceviren ben degilim. Secim ustune bunlari yazdigima daha 1.5 ay olmus.

1) Ralli olmus mu olmus.
2) 60 sentten, 58 sentte satmisim en son mallarimi, kagit 49 sente inmis mi inmis.
3) Bankalarin en kotu perforamansini gostermis mi gostermis.
4) Millet enflasyondan agliyor forumda, hiperenflasyon notunu bile gecmis miyim, gecmisim.
5) Kur yine devalue olmus, milletin parasi pul olmus mu, olmus.

Kuyruk acindan camur atmaya calisiyorsun. Neyine camur atilabilir bunun?

Adam kendi yalan dunyasinda harmanlayip yazdigimi carpitip millete stop olun dedigimi soyluyor. Oyle birsey demek benim ne haddim, ne de stilim. Benim bir ton ortagim var bu hisselerde, gitsin onlar kazansin, hisselerin gitmesini niye istemeyeyim. Ben gunahimi artik bu ulkede tutmam demisim kendim son mallarimi vermisim. Allahtan. Yoksa yine paramiz p.c olacakti.

Nasil bir seye cattik artik. Foruma yazsam nasil oldugunu, forum kurallarini ihlali birak, ABD'de bile ceza unsuru olur muhtemelen.