"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
sen hala hangi yüzle yazabiliyorsun ? bide utanmadan yazabiliyormusun?
seçimden önce yapmadýðýn þaklabanlýk kalmadý kendinden o kadar emindin ki (muhalefet gibi hala kendilerine gelemediler)
ülkenin baþkanýna bu ülkenin insanlarýný ötekileþtirerek tekrar zikretmek istemiyorum hakaret ederek ve bunu da ekonomi anlamýnda yorumlaþtýrarak zaten gidiciler piyasa onu satýn alýyor diyerek savunacaksýn sonrada hiç bir þey olmamýþ gibi halen buralarda yazacaksýn yuh be
insanda biraz onur gurur olur
yada çýkar bi özür diler derki bakýn öngörüm tutmadý baþta cumhurun baþý olmak üzere tüm vatandaþlardan özür diler anlarým
ne yüzsüz ne omurgasýz insanmýþsýn be hala hiç biþey olmamýþ gibi konuþuyorsun ya pes![]()
Pozitif uðraþma boþver paralel evrende yaþýyor Ersoy Deltanýn Hans versiyonu. Arada kendi özelliklerini saymýþ. Allah akýl fikir versin. iþi gücü buralarda atmasyon.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=496
Allah'tan arþiv var. 1 sayfacýk okuyuverin. Sayfanýn en sonu 3968 no:lu gönderi. Tarihe bakýn bugün gelinen noktada bundan ala kapakta olmaz zaten.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=478
Burada da çok seversin candyshop kankandan bir bukle var.O gün bugündür bankaya bir çöktüremediniz gitti.Hayýr buna o gün bugündür karþý duran beni nasýl hükümet adamý yaptýn hele o tam bir muamma.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=479
Bir de bu sayfa var.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=480
Of jeneriklik bir sayfa daha.
Daha böyle çok kapaklar varda gerek yok. Bu kadarý durumu bilmeyenlere yeterlidir sanýrým.
Söylediðin tüm kötü sözleri de sana katmerli olarak iade ediyorum.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 19-07-2023 saat: 23:08.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Bakan Þimþek: "Türkiye BAE ile ticarete açýk" -AA
Bakan Þimþek: "Türkiye BAE ile ticarete açýk"
- "Hazine ve Maliye Bakaný olarak Türkiye'nin ticarete açýk olduðunu bilmenizi isterim. Türkiye'de iþ yaparken yardýmcý olabileceðimiz her konuda kapýmýz hepinize açýk" - "Türkiye'nin çok büyük bir potansiyele sahip olduðuna ve hükümetimizin makroekonomik zorluklarýn üstesinden gelme vaadinin bu potansiyeli açýða çýkaracaðýna inanýyoruz. Bu sebeple de bu baþarý öyküsünün bir parçasý olmanýzý istiyoruz"
ABU DABÝ (AA) - Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek, Türkiye'nin Birleþik Arap Emirlikleri ile ticarete açýk olduðunu belirterek, "Türkiye'de iþ yaparken yardýmcý olabileceðimiz her konuda kapýmýz hepinize açýk." dedi.
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn Suudi Arabistan, Katar ve Birleþik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turu kapsamýnda, Dýþ Ekonomik Ýliþkiler Kurulu (DEÝK) tarafýndan hayata geçirilmesi planlanan iþ forumlarýnýn üçüncüsü, Abu Dabi'de Emirates Palace Mandarin Oriental Otel'de gerçekleþtirildi.
Sanayi ve Teknoloji Bakaný Mehmet Fatih Kacýr, Ticaret Bakaný Ömer Bolat ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakaný Alparslan Bayraktar'ýn katýlýmýyla gerçekleþen BAE-Türkiye Ýþ Forumu'nda, iki ülkeden baþta gayrimenkul, müteahhitlik, sanayi, tarým, gýda, biliþim ve bankacýlýk olmak üzere birçok sektörden çok sayýda iþ insaný bir araya geldi.
Forumun kapanýþ bölümünde konuþan Bakan Þimþek, Abu Dabi'de olmaktan çok mutlu olduklarýný ifade ederek, organizasyon ve misafirperverlik için ev sahiplerine teþekkür etti.
- "Makroekonomik istikrarý güçlendirmeyi hedefliyoruz"
Þimþek, bugün erken saatlerde Birleþik Arap Emirlikleri ile Türkiye arasýndaki baðlarý daha da güçlendirmek için yaklaþýk 50,7 milyar dolar deðerinde, çok sayýda mutabakat zaptý ve stratejik anlaþmalar imzalandýðýný, BAE'nin Türkiye'ye devam eden güçlü desteði ve ekonomik programa duyduklarý güven için minnettar olduðunu söyledi.
Türkiye'nin ekonomik programý hakkýnda bilgi veren Þimþek, "Programýmýzýn 3 ana ayaðý vardýr; saðlam bir para politikasý, mali disiplin, yapýsal reformlar. Güvenilir ve kurallara dayalý politikalarla makroekonomik istikrarý güçlendirmeyi hedefliyoruz. Kamu maliyesini iyileþtirmek ve çok yönlü bir strateji ile devam edegelen yüksek enflasyonu düþürmek için þimdiden güçlü ön adýmlarý attýk. Özellikle para politikasý çerçevesindeki son geliþmeler cesaret vericidir. Enflasyonu ve cari açýðý düþürmeye yönelik para politikasýný aþamalý olarak sýkýlaþtýrmaya devam edeceðiz." diye konuþtu.
- "Baþarý öyküsünün bir parçasý olmanýzý istiyoruz"
Mehmet Þimþek, eylül ayýnda Orta Vadeli Ekonomik Program'la birlikte yapýsal reform gündemini de açýklamayý planladýklarýna iþaret ederek, þu deðerlendirmelerde bulundu:
"Türkiye'nin çok büyük bir potansiyele sahip olduðuna ve hükümetimizin makroekonomik zorluklarýn üstesinden gelme vaadinin bu potansiyeli açýða çýkaracaðýna inanýyoruz. Bu sebeple de bu baþarý öyküsünün bir parçasý olmanýzý istiyoruz. BAE'li meslektaþlarýmýzýn programýmýza inandýðýný duymak cesaret verici. Bu zirveye hazýrlanmak için çok yakýn çalýþtýk. Öncelikli sektörler ile karþýlýklý yarar sunan yatýrým fýrsatlarýný halihazýrda belirledik. Hazine ve Maliye Bakaný olarak Türkiye'nin ticarete açýk olduðunu bilmenizi isterim. Türkiye'de iþ yaparken yardýmcý olabileceðimiz her konuda kapýmýz hepinize açýk. Son olarak, BAE'nin Türkiye'nin deprem yardým çabalarýna verdiði destek için teþekkürlerimizi sunmak istiyorum."
Kaynak : Anadolu Ajansý
Bu iþlerin sonunda her ne kadar birilerinin zoruna gidecek olsa da not artýrýmý gelecek. Adam hala millet bunlarý bize danýþýyor.Bizi kendisi ile karýþtýrýyor. Neymiþ birilerinin adamýymýþým. Bilgi bende ben niye birilerinin adamý olayým? Akýl var mantýk var.
Beni yazmak zorunda býrakma ki daha fazla rezil olma. Ben sana bu iþlerde 10 gömlek fazla gelirim. Þimdi elinden geleni becerebiliyorsan ardýna koyma. Ama hiç sanmýyorum.
Lyxor EURO STOXX Banks ETF'si.
1 senede %50 kazandirdi.
En son ekledigim Is Bankalarim %15 kazandirdi.
Tech ETF'lerim YTD %40 yukarda.
Ne salak sacma insanlari duymak okumak zorunda kaliyorsun, ne de ikide bir ne krizi cikartilacak, paran nasil p.c edilecek diye dusunuyorsun. Yatirimini yapiyorsun geciyorsun.
Erisimi olana yatirim firsati her yerde var. Bu kokusmusluk gitmeden ben burda parami tutmam, bunlari fonlamam, gunahimi bile getirmem diye kac kere yazdim. Dedigimi de aynen yaptim.
Marc Faber:Türkiye, geliþen ekonomiler arasýnda yatýrýmlar açýsýndan olasý cazip destinasyonlardan biri olarak öne çýkýyor
20.07.2023 10:49:03 Marc Faber, Türkiye'ye iliþkin iyimser
Yatýrým gurusu Marc Faber, Türkiye'ye iliþkin iyimser:
- "Türkiye, geliþen ekonomiler arasýnda yatýrýmlar açýsýndan olasý cazip destinasyonlardan biri olarak öne çýkýyor. Türkiye'ye iliþkin olarak iyimserim. 2021'in sonu, 2022'nin baþýndan bu yana bu iyimserliðimi koruyorum"
- "Türkiye esasen (Rusya ve Ukrayna) arasýnda barýþ müzakerelerini ilerletebilecek (yürütebilecek) konumdadýr"
20.07.2023 10:48:39 Marc Faber:Türkiye esasen (Rusya ve Ukrayna) arasýnda barýþ müzakerelerini ilerletebilecek (yürütebilecek) konumdadýr
20.07.2023 10:48:25 Marc Faber:2021'in sonu, 2022'nin baþýndan bu yana bu iyimserliðimi koruyorum
20.07.2023 10:48:17 Marc Faber: Türkiye'ye iliþkin olarak iyimserim.
20.07.2023 10:47:58 Marc Faber:Türkiye, geliþen ekonomiler arasýnda yatýrýmlar açýsýndan olasý cazip destinasyonlardan biri olarak öne çýkýyor
Kim ben mi AKP liyim. Len memlekete sokmazlar beni. Harbiden ne yiyip içiyorsa artýk.Ya pozitif býrak þunu Allah aþkýna ya.
Adamýn kurduðu tüm strateji çöp. Çünkü uydurmasyon. AKP li olmuþum ama benim bile haberim yok.![]()
Ömrümde çok þeyler gördüm böylesini görmedim.
Aylardýr da tek siyasi yazým yok hatta yýllardýr bazý cevap verdiðim vermek zorunda olduðum þeylerde kendi kiþisel objektif bakýþ açým adam bunu kavrayacak durumda bile deðil. Kendi yarattýðý paralel evrende yaþýyor.
Bana tek takýntýsý Baþkan kim olursa olsun hakaret edilmez etmem ettirmem lafým. Benim baðlýlýðým kiþilere deðil Ülkeme adam bunu bile anlamýyor anlayamýyor. Kýsacasý boþver yani yorulduðuna deðmez.
Yer Ýmleri