Bugun daha iyi. http://share.matriksdata.com/Images/...1300516719.png
WSJ: ENDÝÞELERÝ ARTIRACAK
ABD’li finans ajansý Wall Street Journal da faiz artýþýnýn piyasalarý hayal kýrýklýðýna uðrattýðýný belirtti. Jared Malsin imzalý haberde, “Faizleri sadece 2,5 puan artýrma kararý, yeni ekonomi ekibinin, Erdoðan’a karþý koyacak gücü olmadýðýna dair endiþeleri artýracak” ifadeleri yer aldý.
Haberde “Erkan’ýn merkez bankasý baþkaný olarak aldýðý karar, ortodoks politikaya derhal dönüþ çaðrýsý yapan bazý yatýrýmcýlarý ve analistleri de hayal kýrýklýðýna uðrattý” ifadeleri kullanýldý.
Yatýrým bankasý KNG Securities’in Türkiye piyasasý uzmaný Çaðrý Kutman, “Bu düþük faiz artýþlarý pek yardýmcý olmuyor çünkü Türk lirasýnýn deðer kaybetmesini besleyecek. Bu kýsýr döngüyü kýrmak için bir þeyler yapmalarý gerekiyor” dedi.
Bunu burada insanlara istemeden de olsa rahatsýzlýk verdiðim için yazýyorum. Özellikle viop short hisse viop short olanlar.
Ekrana bir haber düþer Allah muhafaza deðil short altýnýzdaki halýyý çekiverirler. Bu ara çevremde bu sevda da çok insan var.
Herkese iyi haftasonlarý dilerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Q2 kar beklentisi genel konsensüs 13.3 milyar TL imis. Ben 15 bekliyorum.
büyük bankalar arasýnda 2018 USD deðerine en çok yaklaþan bu. bunu iyiyede kötüyede yorabiliriz.
a demekki iþler iyi ilerde ilk bu yakalayacak o eski fiyatý
b çok gitmiþ diðerlerinin yetiþmesini bekler
ikinci YKB. üçüncü AK - GARANTÝ. dördüncü VAKIF. beþinci HALK zaten çukurun dibinde.
Sayýn Depeche ben kar konusunda kötümserim. Benim beklentim 12,5 civarý. Umarým ben yanýlýrým siz haklý çýkarsýnýz.
Yer Ýmleri