Hep atmasyon ayný netteki hiç birþey bilmeyip herþeyi bildim diyen hüstadlar gibi.Bla Bla Bla.
Madem bu kadar biliyordun yýllardýr bu topiclerde Bu Ýktidar gitmeden bu bankadan bir cacýk olmaz diye niye konuþtun.
Çünkü bu yaptýklarýnýn hepsi millete malýný sattýrtmak için.Ayný þeyleri ÞÝÞE de de yaptýn.Bir öyle bir böyle yazdýn özellikle pandemi zamaný sonra da ben herþeyi bildim ayaðýna yattýn.Yemezler paralel evrende yaþýyorsun sen galiba burasý gerçek dünya herkesin harcý deðil.
Topic orada kim ne zaman ne yazmýþ arþivde kabak gibi duruyor.
Þu gün bari insan utanýr ben bildim demeye kalkýþmaz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Burada bence en büyük bomba yeni kurulacak içerisinde 147 iþtirak olacak ÝÞ SÝNAÝ VE YATIRIMLAR HOLDÝNG AÞ nin ileride halka arzýndan ÝÞBANK a gelecek deli para.. Buna bir deriden 3 post çýkarmak denir. Geçmiþte bunu eczacýbaþý yaptý..Global de Mehmet Kutman Yaptý..Kurulacak bu Holdingin 2025 de %20 sinin halka arzýndan ÝÞBANK a kaç para gelir.. BÝST de kýytýrýk þirketlerin 30-40 milyar TL lere çýktýðý yerde..yapýlacak bu halka arz çok ses getiri diye düþünüyorum.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=55365&page=56
Þuradan itibaren 10-15 sayfa okuyun. Þimdi konuþmak kolay. Marifet o zaman doðruyu savunabilmekti.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Sayýn Balina bu karardan sonra birilerinin çok fena mamalarý kesilmiþ olacak. Senin yazdýklarýn onlarýn iþine gelmez seni anlamazlar.
Her iþtirak maalesef çiftlik olmuþtu þirketleri demiyorum maalesef tahtalarý.Ýþtirakleri baský baský baský ucuza topluyordu birileri. Þimdi iþleri zor bu saatten sonra artýk.
Benim anlamadýðým nokta ben isctr'yi toplarken bütün holdingin ortaðý oluyordum ama þimdi diðer þirketler isctr'nin bünyesinden çýkacaksa isctr'nin deðeri düþecek mi? Ya da baþka bir þey mi olacak?
Þimdilik bir fark olmayacak. Ýþ Bankasý 147 þirketi bünyesinden çýkarýp, yeni þirkete devredecek. Ve o yeni þirketi %100 bünyesine dahil edecek. Yani, hala tüm holdinge ortak olacaksýnýz.
Gelecek yýl bakalým o holding þirketi borsaya arz mý eder, kapalý mý tutar göreceðiz.
Yer Ýmleri