Originally Posted by
HORASANLI
Günaydýn arkadaþlar
yazýlanlarýn bazýlarýný okudukça inanýn üzüldüm ,arkadaþlar bir sakin olun lütfen ,öyle yanlýþ yazý ve yorumlar var ki þaþýrmamak elde deðil, kafadan bir görüþ yazýyor ben böyle diyorum yanlýþým varsa düzeltin diyor ,yani bildiðinden emin de deðil ,unutmayýn en zararlý insanlar bilmediðinde bilmeyen insanlardan gelir. Hem bilmiyor hem biliyorum diyor yani
aslýnda kendi ayaklarýna da bizimkilere de bilerek yada bilmeyerek kurþun sýkýyor. ve ortam kakofoniye dönüþüyor ,gerçeklerle yanlýþlar arasýnda kalan insanlar taraflaþmaya daha sonrada tatsýz tartýþmalara neden oluyor sonuç forum bilgi edinme amacýndan çýkýp ego yarýþ alanýna dönüþüyor,
bakýn þiþe cam örneðini düþünün Anadolu cam ,Trakya cam ,Denizli cam birleþtiler tek çatý altýnda sermayeleri oranýnda kendilerine þiþe cam hissesi verildi ,peki daha sonra þiþe cam halka arz edildimi ,hayýr diðerleride zaten halka açýk þirketlerdi sadece sinerji ve tasarruf yapmak amacýyla bir araya getirildiler., yine OYAK çimento örneðini düþünün bir kaç çimento firmasý bir araya geldi ,peki halka arz edildi mi hayýr ,daha bir sürü yanlýþ yazý ve yorumlar var, unutmayýn köyün altýnda söylenen yanlýþa köyün üstüne gelince kendinizde inanýr ve zarar görürsünüz ,biraz araþtýrýn bir bilene danýþýn ,ben ne olacaðýný bilmeme raðmen yine de pazartesi ,iþ grubu halka açýk þirketlerinin birinin genel müdürü arkadaþýmdýr ,bilgi almaya çalýþýp ona göre hareket edeceðim ,alabilirsem bura dada paylaþýrým. Maalesef basýnda olayýn farkýnda deðil ,onlarda yanlýþ bilgiler vermiþler bir kaç yerde .
Yer Ýmleri