Originally Posted by
CAKIR24
2001 krizinde intetbank, egs bank Anadolubank alternatifbank kapýya dayandý, tüm krediler fek edildi, vinçler geldi, kamyonlar geldi, 350 kiþinin çalýþtýðý fabrikayý talan edecekler, 11 milyon kredi sanýrým. Fakat bunun 1/22 si kadar yani 500 bin iþ bank birinci derece kredili ve ipotek sýrasý ilk de. Ýþ bank bu þirkete hiç bir þey yapamazsýnýz dedi ve çakal bankalarý püskürttü. Kayyum ile 2-3 senede firma düzeldi. Ýþ bank bu ülke için her þeyden önemli.
Ancak bu olayý Þuan çok insan yanlýþ okuyor. Banka bugüne kadar kendisini korudu, dýþ güçlere karþý, þimdi bu dýþ güçler bir þey alacak, sað kol, sol bacak, böbrek, bir þey alacak ama ne bilmiyorum. Saldýrý öncesi alýnan bir savunma þekli izliyoruz.
Zd lunar bu yazýyý sevmez eleþtirir veya karþý yazý yazarsa daha da emin olabilirsiniz.
Hocam yapmayýn etmeyin Ýþ bankasýndan kim neyi onlar istemedikçe alabilir bu ülkede Allah aþkýna. Ýþbankasý yabancý otaklýk yapacak falan fýstýk bunlarda ihtimal dahili deðil.Ýþbankasý ancak gider birini satýn alýr dýþarýda kendisini satmaz.Bu topicde birisi var öyle yalan yanlýþ þeyler yazýyor ki iþi siyasete baðlýcam diye bana artýk gýnaa geldi.
Adam Ýmar bankasýnda 2 muhasebe programý kullanýldý daha bunu bilmiyor.Önde görünen hesap para Hazine Bonosuna yatýrýlmýþ.Arkada 2. muhasebe programý gerçekte para Off Shore hesaplara yatýrýlmýþ.Tabii ki bu paralar battý. Daha bunu bilmeyen adam gelmiþ burada Cem uzan güzellemesi yapýyor.El insaf yani.
Hala masal anlatýyor yok oyak grubu gibi kendini koruyormuþmuþta hazýrlýk varmýþmýþta masala devam.Yiyen ve yiyecek olanlara geçmiþ olsun.Ben çok uðraþtým bundan sonra uðraþmam.
Daha öncede defalarca yazdým.Ayný el kondu konulacak diye DOHOL ve DYHOL leri milletten 0,3 ve 0,5 kuruþlara nasýl topladýrlar.Burada da ayný operasyon yapýldý.Kim buna çanak tuttu ise yatacak yeri yok.Yarýn bir gün daha birþey yok iþ iþten tamamen geçsin sebep olduklarýndan yediði yiyeceði beddualar kendisine bir ömür boyu yeter.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri