Bugün de tavan giderse demek ki iþ ciddi.
Bugün de tavan giderse demek ki iþ ciddi.
Ben bugüne kadar bu topicde küçük yatýrýmcýlarý korumaya çalýþmak dýþýnda hiçbirþey yapmadým.Bunun dýþýnda bir þey için çaba göstermedim. Arada istemeyerek girdiðim siyasi polemikler içinde herkesten özür dilerim.Onu bile kendim için yapmadým bu da böyle biline. Benim siyaset zerre umrumda deðil.Siyasi hiçbir kesimle de organic baðým yok.
Mesela ben bull market piyasa ve hissenin fiyatýnýn yükseleceðini ön görmesem bu topicte tek kelime yazmazdým.Benim iþim trend ile amacým para kazanmak bunu yaparkende küçük yatýrýmcýyý ezmek deðil onlarýnda elimden geldiði kadarýyla kazanmasýna vesile olabilmek. Evet belli ki benim piyasa konusunda hisse konusunda haklý çýkmam bazýlarýný çok üzmüþ.
Allah herkesin kalbini bilir.Allah herkesin kalbine göre versin.
Cumadan bu yana yazýlar orada kim ne için yazmýþ zaten belli.Hele Arþiv Lebi Derya.
Sevgili Depeche Mode kendisini normal hayatýmda tanýmýyorum. Ama dik duruþu ile burada yazdýklarý ile her zaman bence yatýrýmcýlara faydalý olmuþtur.Ona teþekkürü þahsým adýna bir borç bilirim.
Bundan sonra en ufak polemiðe burada taraf olmayacaðým.Yazýlan yanlýþlarý düzeltmeye kalkmayacaðým.Artýk kim kimi takip eder o da herkesin kendi bileceði iþ. Adým Hýdýr elimden gelen budur.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 29-08-2023 saat: 12:06.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
2010 Ekim ayý gördüðü USD zirve 1,50 USD bu banka o zamandan her türlü kat ve kat daha iyi finansallara sahip olduðuna göre kýsa vadeyi bilmem orta uzun vade bunu hedeflemek Makuldür. Olur olmaz onu göreceðiz.
Sonra bu adam bu 1,40-1,5 USD yi nereden çýkardý hariçten gazel okuyor olmasýn.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Pazarama, sipariþ ve depo yönetimi çözümleri sunan Hamurlabs'a ortak oldu
Kuruluþtan yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Türkiye Ýþ Bankasý iþtiraki Pazarama, e-ticaret sektöründeki yatýrýmlarýna tüm hýzýyla devam ediyor. Elektronikten kozmetiðe, modadan süpermarkete milyonlarca perakende satýþ ürününü bünyesinde barýndýran online alýþveriþ uygulamasý Pazarama, sipariþ ve depo yönetimi çözümleri sunan Hamurlabs'a yatýrým yaptý.
Hamurlabs, baþta depo yönetimi olmak üzere e-ticaret için firmalarýnýn yurtiçi ve yurtdýþý pazaryeri entegrasyonlarý, sipariþ/fatura yönetimi gibi birçok ihtiyacýný tek bir çatý altýnda birleþtiren bir çözüm platformu olma özelliði taþýyor. Hamurlabs e-WMS ile tedarik, iade ve deðiþim sürecine kadar tüm depo ve e-ticaret süreçleri ilave herhangi bir yatýrým gerektirmeden yapýlabiliyor. Ayný zamanda, perakende ve e-ticaret için farklý yazýlým çözümlerini de üretiyor.
Hamurlabs ortaklýðý hakkýnda konuþan Pazarama'nýn çatý þirketi Topkapý Elektronik Hizmetler ve Danýþmanlýk A.Þ. Genel Müdürü Serkan Uðraþ Kaygalak, "Pazarama'yý sadece ürüne deðil hizmete de odaklanan ve sadece alýcýlarýn deðil, satýcýlarýn da finansal saðlýðýna önem veren, fiyat ve çeþidin ötesinde yerel üreticilere ve sektör oyuncularýna güç veren bir bakýþ açýsýyla büyütmek istiyoruz. Bunu yaparken de ekosistemimiz içerisindeki paydaþlar ile iþ ortaklýklarýný sürekli geliþtirerek beraber büyümek istiyoruz. Bu çerçevede, e-ticaret alanýnda katma deðerli çözümler sunan bir teknoloji þirketi olan Hamurlabs'a yatýrým yaptýk. Bu yatýrým ile önümüzdeki dönemde daha fazla iþletmeye farklý çözümler de sunacaðýz. Pazarama tarafýnda ise Hamurlabs ortaklýðý ile yüksek teknoloji kullanýmýný artýrmayý, satýcýlarýmýzýn da kullanacaðý yeni depomuzun mekanizasyonunu geliþtirmeyi hedefliyoruz. Böylece hem ticari iþletmelere hem de bireysel tüketicilere daha iyi hizmet saðlarken, sektörün geliþimine de katký sunmayý amaçlýyoruz" dedi.
Pazarama Hakkýnda:
Pazarama, bir Ýþ Bankasý iþtiraki olan Topkapý Danýþmanlýk Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Þ. bünyesinde kurulmuþtur. Kullanýcýlarýna günlük hayatýn her anýnda tek uygulamadan ihtiyaçlarýný karþýlamayý vadeden Pazarama platformu, online alýþveriþten akaryakýt ödemesine, tatil rezervasyonundan market sipariþine kadar farklý hizmetler Pazarama platformunda birleþiyor. Ödeme anýnda kullanýcýlara indirim, taksit, puan gibi pek çok kolaylýk da sunuyor. Online alýþveriþ ve e-ticaret sektörüne tüm paydaþlar için yenilikçi ve farklý bir anlayýþ getirmeyi hedefleyen Pazarama, deðer ve dayanýþma odaklý, yerel üreticilere güç veren bir bakýþ açýsýyla e-ticarete 360 derece bakabilen bir platformdur. Pazarama.com, Maximum Mobil ve Pazarama uygulamasý üzerinden ulaþýlabilen yenilikçi e-ticaret ekosistemi Pazarama'da hayatý kolaylaþtýran özellikler sürekli geliþtiriliyor ve seçkin firmalarýn ürünlerine iliþkin ödemeler güvenle ve kolayca tamamlanabiliyor.
BDDK: bankacýlýk sektörünün karý temmuz ayýnda yýllýk %11,8 artýþla 43,3 milyar tl oldu.
Beyler, bir haftada Ýþ yatýrým malýn %45ni boþaltmýþ.
Nedir olay?
IMG_8782.jpg
Ondan onceki hafta da 20 milyon lot almis ama. Is Bankasi ile alakasi yoktur ordan islem yapanlarin. Arbitraja oynayan babalar.
Tezi destekleyen yan dusunce: Yani soyle bir haber vereceksin, haberden once satar misin?
Yer Ýmleri