Originally Posted by
cinali
dn verme de yok.eskiden var iken ilan ediliyordu kapta.simdi olmad iin aklama yaplmyor.
Arac kurumlar dn verme ilemi yapmyor u anda isterseniz kurumunuzu arayp dn hisse isteyin bakalm vereceklermi.
Sagliklar
Sayn CinAli dn verme olmamas mmkn deil. Bilmeyen herkese o szlemeyi imzalatyorlar imzanlanmas lazm diye. Ben bilinli olarak szleme imzalatlrken o szlemeyi imzalamadm. Bana bile sonradan imzalatmak iin krk takla atld artk bir daha bu konuyu gndeme getirirseniz kurum deitireceim dedim yle kurtuldum. Yanl biliyorsunuz o szlemeyi imzalayan herkesin hissesi dn almaya konu edilir ve bunun iinde bir duyuru olmaz. Hatta piyasann ruhu bile duymaz ki yle de oluyor. Sayglar
Bir dier konu elinizde ISCTR yok diyelim Sabah alta 10 bin lot ISCTR alrsnz onu akama kadar 100 kere satabilirsiniz yeterki akam kapanta sfr olun.ikayet olup incelenmedike kimsenin ruhu duymaz.Oldu ki ikayet oldu en fazla uyar alrsnz.Sonra o hesap Ahmet diye deilde Mehmet diye alr aynen devam.
"Hayalleriniz iin sessiz bir ekilde savan. nk onlar gerekletirirken yaratm olduu etki insanlarn tahamml edemedii bir eydir."
Yer mleri