Yetmedi bide Ýsrail savasi çýktý.Muslum G . Müslüm savaþý.Biz bu iþin neresindeyiz?
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çarþamba aþaðý, perþembe yukarý, cuma aþaðý, cumartesi pazar tatil, pazartesi yukarý diyecektim ama artýk diyemiyorum.. israil-filistin çatýþmasýnýn etkisi ile satýþ gelecektir. Türkiye kesin tarafýný belirlemek yerine bu konuda mutlaka tarafsýz kalmayý bilmelidir aksi taktirde bakan þimþekin para bulma planlarý sekteye uðrayabilir. yatýrým tavsiyesi deðildir.....
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
benim yazdýklarým kamuoyuna alenen paylaþýlan haberlerdir.. israil filisintin çalýþmasýndan haberin yoksa cehalet senin kusura bakma kardeþim.. aç biraz tv izle..
israil ile Türkiye nin iliþkilerinin tam iyileþtiði noktada bu olayýn olmasý tabiki bizim ekonomimiz ve doyasý ile borsamýz için büyük risktir.. bunun neresi yorum..kim tersini söyleyebilir... yatýrým tavsiyesi deðildir...
Brent petrol Dünya petrol piyasasýnda fiyatý belirler . Dünya petrol firmalarý içerisinde Seven sisters denilen 7 üreticiden biridir ve adý Shell dir. Bakmayýn Londra merkezli olduðuna Dünyayý yöneten ailelerden biridir ve Dünyadaki en fazla petrol üreten ve petrol fiyatlarýný istedikleri gibi indirip çýkarýrlar. Bunlarýn aða babalarý ABD ve Rusyadýr. Opec bir figürandýr.
adam o kadar korkak ve sinsi ki yazdýklarýný silmiþ..neden siliyorsun ? madem inandýðým bir þey var sonuna kadar savun... tekrar söylüyorum ben kimseye burada yatýrým tavsiyesinde bulunmuyorum.. sadece kamuya mal olmuþ haberlerin borsaya ve piyasalara yansýmalarý olacaðýný kendime göre yorumluyorum.. israil ve filistin çatýþmasý orta doðudaki dengelerin bozulmasý için fitili ateþleyebilir... bizde bu bölgeye en yakýn bir ülke olarak bundan doðal olarak etkileniriz.. bununda piyasalara olumsuz etkileri olur.. hepsi bu.. yatýrým tavsiye deðildir...
Yer Ýmleri