Originally Posted by
YATIRIM_UZMANI
savaþlar sonrasý borsa ile ilgili tespitlerinize katýlýyorum zaten katýlmamak elde deðil gerçek bunlar. borsa belirsizliði sevmez. mesela israil kara harekati yapacak mý yapmayacak mý ? savaþ bölge ülkelere sýçrayacak mý sýçramayacak mý ? vs. gibi belirsizlikler borsanýn dengesini fena halde bozabilir. ama savaþ baþlar ve netice belli olur ise ( körfez savaþýnda amerika ve bölge ülkeleri saddama karþý birlik içerisinde hareket ettiler ve Türkiye genel olarak tarafsýz kalmýþtý ) dediðiniz gibi borsa hýzla toparlar. þuan için henüz böyle bir þey ufukta görünmüyor. Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Ben bugün ne yapacaðýmý planladýðýmda endeks 160-170 USD idi. Çok bilen birileri de gülüyordu.Bugün karýn aðrýlarý giriyor tabii. O zaman Ýsrail-Hamas savaþý mý vardý ya da depremi mi öngördüm. Bunlarýn hiçbir önemi yok. Benim tek öngörebildiðim seçim sonuçlarý idi. Onda da yanýlsam stratejim hazýrdý. Ben bu tartýþmalar yaþansýn istemezdim. Ama o kadar üstten bakýyorsun ki bazý þeyleri beni yazmak durumunda býraktýn. Ýþlem yaparsýn yapmazsýn senin bileceðin þey ama düþünceleri bu kadar tekrarlamaya gerek yok burada.Çünkü ayný þeyler pandemi zamaný da oldu yazdýklarým orada.Ayný Þeyler Naci Aðbal görevden alýndýðýnda da oldu yazdýklarým orada. Çünkü ayný þeyler deprem zamaný oldu topic orada yazdýklarýmda. Keza seçim zamaný yazýlanlarda orada duruyor.
Ben bunu bilir bunu söylerim Türkiye o eski Türkiye deðil. Herkese hayýrlý bol kazançlar dilerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri