%4 günlük marjý baz alýrsam 80 kuruþ eder, 3 aþaðý 5 yukarý hedef 20.70 olmalý eðer hakikaten vitese geçtiyse.
%4 günlük marjý baz alýrsam 80 kuruþ eder, 3 aþaðý 5 yukarý hedef 20.70 olmalý eðer hakikaten vitese geçtiyse.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
TH o marjý tahtacý alamýyor günde.Sen kazanýcan o daþ mý yiyecek?
Açýk konuþ TH açýk. Mal satýlan yer nasýl olsa babasýnýn çiftliði bunlarý da konuþ.O yukarýda yazdýklarýný zaten sosyal medyadaki tüm hüstadlar yazýyor.
Ben dahasýný yazmam senin gibi yatýmýzdan yazmýyoruz. Ama yazdýklarýn içeriði bu kadarsa hikaye. Okuyanlarýn zamanýna yazýk.
Ben Cuma akþamýna kadar zaman vermiþtim ama çarþýnýn karýþacaðýný bilemedik. Tahtadaki de dibine kadar kullanýyor ama bunlar nafile çabalar. O giden mallar geri gelmeyecek.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
aslinda cok bir istihbarat da gerekmiyor olanlari anlamak icin
döngü kabaca malum
zamani gelince, emanetci emekli fonlari ... bla bla bla![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
bu sirada digerlerinin (uykudan önce) dinledigi
https://x.com/borsavepiyasa/status/1...547267669?s=20
stop loss "un benim lügat'ta Türkçe karþýlýðý:
kibar versiyonu: yalanýný yiyim
gercek versiyonu: yazarsam sansürlenir, en iyisi yazmayayim
Hüstadlar sosyal medyada bir bank of robotu tutturmuþlar gidiyor. Ýnanýn dertleri piyasa yararý falan deðil.Çünkü o bank of yüzünden kendisi dilediði gibi at koþturamýyor tek derdi bu. Oysa bank of robotunun ekürisi YKB var. Hiç dile getirmiyorlar. Ya bir sürü karþý bacak olarak kullanýlan kurumlar var.Bu konularda kelime dahi etmiyorlar.
Þimdi burada bir kaç kez tartýþma oldu. Bazý arkadaþlarýmýz açýða satýþ yok diyor. Neymiþ yabancýnýn gelebilmesi için açýða satýþýn serbest olmasý lazýmmýþ.Bazý hüstadlar böyle diyor.
Bende diyorum ki bu sistemde açýða satýþ zaten var ve dibine kadar yapýlýyor. Ben nasýlýný burada tam detay yazarsam sevgili Th miz bile þaþar kalýr.
Yer Ýmleri