Originally Posted by hamdido ... Þerbetsiz düðün hiç çekilmiyo. ... Sen de düðünden önce, biraz erken kutlamaya baþlasaydýn Dedem "was here" mý oldu acep
Her þey sudan meydana gelmiþtir. Thales
Ben de bu arada ay sonuna doðru dede oluyorum. Bu da bana iç mihraklarýn (Oðlanýn) bir oyunu.
Originally Posted by Andrei28 Keþke Kurtlar vadisi karakteri yerine Andrei Tarkovsky'i çaðrýþtýrsaydý Emin olun, Kurtlar Vadisini hiç seyretmedim, özür dilerim. Bir SSCB sinemacýsýný çaðrýþtýrmasý ise, mümkünatý yok deyelim.
Originally Posted by 1967enver Milletin "Dede" dediðine bakma Abi, bunnar dýþ mihraklarýn oyunu. Yaf o derviþ manasýnda
Originally Posted by DeliKAN Valla ben bakamam tükana... Bu akþam da davul zurna ekibi getirirler sizin yokluðunuzda.. Ben de yokum siz yoksanýz.. Alýrým yanýma iki sarýþýn... Gezerim hisse topiklerinde.. Reha GAYA yok deye bir þey yok efendim, sadece geç gelecek demektir. O kadar sarýþýný kucaklayýp gelecek, elbette biraz geç kalýyor haliylen!
Originally Posted by 1967enver Ben de bu arada ay sonuna doðru dede oluyorum. Bu da bana iç mihraklarýn (Oðlanýn) bir oyunu. Bu dede olma iþi aramýzda kalsýn, prostatým duymasýn. Sonra sýkýntý yaratýyor, sonda ile kontrol etmeye çalýþýyorum.
Originally Posted by 1967enver Ben de bu arada ay sonuna doðru dede oluyorum. Bu da bana iç mihraklarýn (Oðlanýn) bir oyunu. Þimdiden tebrik ederim. Þerefine diyeceðim ama bugün istirahatteyim.
Ben de öyle (Atölyedeyim.), birde antibiyotik var. Sapancada kutlarýz artýk.
Forum Rules
Yer Ýmleri