bugün ýrzýma geçtiler.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Berbat oluyor o iþler. Organizasyon harici, bireysellerde israfýn kralý oluyor. Gölcük depreminde yasadim yardýmlarýn yarýsý ya çöpe ya yaðmacý guruhlarina gitti. rezillikti. Ver akud a falan.. ihtiyaca göre çözülüyor. Devlet kurumlarýna Kýzýlay a falan ver diyeceðim de sonra pis kokular çýkýyor Mercedeslere gidiyor birþey diyemiyorum. Onlar da olur ne derler gunahlari boynuna.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günlük hareket ile yazdýðým þeyler öbür sayfada kalmýþ. piyasanýn içindekiler de galiba öyle düþünmüþ. tursg gün içinde tabana kadar gitti geldi.
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 28.06.2022 tarihli kararý ile baþlatýlan pay geri alým iþlemleri kapsamýnda;
Þirketimizce 06.02.2023 tarihinde Borsa Ýstanbul'da pay baþýna 9,27 TL – 9,67 TL (aðýrlýklý ortalama 9,50 TL) fiyat aralýðýndan toplam 1.300.589 TL nominal deðerli TURSG paylarý geri alýnmýþtýr. Toplam geri alýnan paylarýn sermayeye oraný %1,04'e ulaþmýþtýr.
audentes Fortuna iuvat
Kahramanmaraþ merkezli depremler
- TÜSÝAD Yönetim Kurulu Baþkaný Orhan Turan: - "TÜRKONFED'e baðlý bölgesel iþ dünyasý federasyonlarý ile bölgenin ihtiyaçlarýný belirleyerek üyelerimizi yardýmlar konusunda koordine ediyoruz. Kamu kurumlarýmýzla iletiþim halinde acil ihtiyaçlarýn karþýlanmasý için yürütülen çalýþmalara destek veriyoruz"
ÝSTANBUL (AA) - Türk Sanayicileri ve Ýþ Ýnsanlarý Derneði (TÜSÝAD) Yönetim Kurulu Baþkaný Orhan Turan, TÜSÝAD Deprem Destek Aðý oluþturduklarýný belirterek, "TÜRKONFED'e baðlý bölgesel iþ dünyasý federasyonlarý ile bölgenin ihtiyaçlarýný belirleyerek, üyelerimizi yardýmlar konusunda koordine ediyoruz. Kamu kurumlarýmýzla iletiþim halinde acil ihtiyaçlarýn karþýlanmasý için yürütülen çalýþmalara destek veriyoruz." ifadelerini kullandý.
Turan, Kahramanmaraþ merkezli ve 10 ili etkileyen depremlere iliþkin yazýlý açýklama yaptý.
Çok sayýda ili etkileyen Kahramanmaraþ merkezli deprem nedeniyle derin üzüntü içinde olduklarýný belirten Turan, "Aðýr kýþ koþullarýyla daha da zorlaþan bu afet nedeniyle hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza rahmet diliyor, enkaz altýnda olan vatandaþlarýmýzýn ivedilikle kurtarýlabilmesini ümit ediyoruz. Canla baþla çalýþan tüm kurtarma ekiplerine minnetlerimizi sunuyoruz. Üyelerimizle birlikte deprem bölgesinin yaralarýný sarmak için vatandaþlarýmýzla dayanýþma içindeyiz." ifadelerini kullandý.
TÜSÝAD olarak deprem bölgesine yardým için üyelere çaðrý yaparak TÜSÝAD Deprem Destek Aðý'ný oluþturduklarýný aktaran Turan, þunlarý kaydetti:
"TÜRKONFED'e baðlý bölgesel iþ dünyasý federasyonlarý ile bölgenin ihtiyaçlarýný belirleyerek üyelerimizi yardýmlar konusunda koordine ediyoruz. Kamu kurumlarýmýzla iletiþim halinde acil ihtiyaçlarýn karþýlanmasý için yürütülen çalýþmalara destek veriyoruz. Bu zorlu sürecin üstesinden gelmek için tüm üyelerimizle ülkemizin yanýndayýz. Depremden etkilenen tüm vatandaþlarýmýza ve ülkemize yeniden geçmiþ olsun dileriz."
Kaynak : Anadolu Ajansý