Nasip bu iþler, bendede 2 kilo 1025 tale maliyetli altýn var kaç aydýr tutuyorum ama altýnda artýk enflasyona çare deðil, paran paso eriyo, þimdiki aklým olsa hiç bulaþmazdým altýna
Nasip bu iþler, bendede 2 kilo 1025 tale maliyetli altýn var kaç aydýr tutuyorum ama altýnda artýk enflasyona çare deðil, paran paso eriyo, þimdiki aklým olsa hiç bulaþmazdým altýna
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Hayýrlý kandiller cümlemize
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
11 gün var ama makas yok
son 2 ay düzeltme ile geçiyor geniþ bir yatay bantta, hafif aþaðý eðimle.. neyi düzeltiyoruz ? temmuz 2500 seviyelerinden baþlayarak yýl sonu itibariyle 6000- 6100 gören yani 6 ayda yüzde 140 artý yazan muhteþem bir alým dalgasýný düzeltiyoruz..
son 2 ayda ciddi boyutta mal el deðiþtirdi, satanlarýn kim olduðunu az çok görebildik, birileri de aldý.. son 2 ay malý karþýlayanlar bir miktar hafifliyor þimdi, kredi/leverage azaltýyor birileri.. yeni gelen alýcýlar kim, bes fonlarý.. peki o birileri bu yeni alýcýyý test eder mi, yani malý devrettikten sonra aþaðý sürüp bu yeni alýcýlarýn sabrýný test eder mi ? bence hayýr etmez, zira yeni alýcý malý her halükarda en uzun vadede taþýyacak olan bi alýcý, yüzde 20 aþaðý düþtü diye bazýlarý kol keser stop out olur, ama bes fonu deðil..
yani piyasa yapan o birilerinin aþaðý vurup malda kalanlarý dökmeye ihtiyacý yok artýk, 2 aydýr bunu yaptý zaten, piyasadan dökülen döküldü.. yeni alan bes fonlarý da satmayacak.. orrsop çocucu yabancýdan satýþ gelir mi ? gelir, zira fýtratý iblis onlarýn, ama artýk ondan gelen mal piyasanýn önünü týkýyamýyor, aylardýr gördük bunu..
bana göre, yeni yukarý dalga eli kulaðýndadýr, vatana millete hayýrlý olsun
Robotsuz Bofa 1milyara dayandý
Para GÝRÝÞÝ 1 milyarýn üzerine çýktý... +1.090.000.000 tl.
Yer Ýmleri