Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Bakýn bu kýsým önemli, bazý dinciler bu yazdýðýmdan korktuðu için iktidar deðiþiminden ödü patlýyor. Ama þimdi olmaz, 5 yýl sonra olur, mutlaka olmalý ve de olacak bence. Ýslam dinine ve müslümanlara en büyük hizmet bu dediðim konular hayata geçirilirse yapýlmýþ olacak.
Yok öyle, halka bir hýrka-bir lokma önerip kendi milyonluk mersedese binmeler. Zaten bana kalsa cb ve bakanlar dýþýnda tüm komuyu, dernek-vakýf vs yi yerli otoya mecbur tutardým...artýk arada konfor ve güvenlik olarak çok fark yok, lüks farký var sadece. çemiþgezek kaymakamý ya da rize üniversitesi rektörü ya da ordu il müftüsü de bir zahmet renoya, tofaþa binsin.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
yazýmdan kovduðumu nereden çýkarttýn? Þunu söylüyorum Ýslami rejim ile yönetilen ülkelerde git biraz yaþa, gör, sonrasýnda nasýl yaþamak istiyorsun karar ver. Beðen ya da beðenme bir müslüman için de en iyi yaþanacak ülkeler o beðenmediniz avrupa ülkeleri.
Git bakalým Ýran'da islamiyeti düzgün yaþayabilir misin?
Kuran yakmak falan saçmalamýþsýn.Senden daha iyi müslüman olmadýðýmý nereden biliyorsun? Ýt hakaretini de sana iade ediyorum.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Bu güzel sohbetinizden ayrýlmak zorundayým...MÜSADENÝZLE ,herifle mindere çýkacaðým.
gogogo mu,þarþarþar mý?
Hangi tarikatý yönetene bu parayý nereden buldun diye soruldu , ama þurada deprem felaketi oldu Ahbap derneðine neler yapýldý.
Yer Ýmleri