Originally Posted by
fedoramca
Bu adama ben twitterda küfür ettim. Utanmýyor musun ahlaksýz, enkaz altýnda millet varken, ruhsat veren belediyeleri, rönesansý savunur þekilde konuþuyorsun diye...
Ayný þeyi Kýlýçdaroðlu yapsa ona da ayný tepkiyi ayný þiddetle verirdim veririm, Baykal'a baþsaðlýðý diledi, hele þu günlerde sakýn baykal övücülüðü yapmayýn diye twitinn altýnda döþedim.
Siz Erdoðan'ýn bir yanlýþýna, tabi o ALLAH'ýn kulu deðil ya yanýlýþ yapmaz ama, hadi yaptý diyelim bir yanlýþýna benzer tepkileri verebilir misiniz? Verdiðimiz zaman bu ülke düzelebilir...
Belediye baþkanýnýn hangi partiden olduðu önemli deðil, CHP'li evet... Daha önce, deprem ile ilgili haykýrýþlarý, yardým cýðlýklarý vardý, depremden önce... ama bu söylediklerini affedecek de deðilim, onlar nasýl doðru ise bu o kadar yanlýþ bir yaklaþýmdý. Adamýn þehri yerle bir olmuþ, çýkmýþ bunlarý konuþuyor...
Niye savundunun cevabý muhtemelen kendine yakýn bir müteahhit idi, YANLIÞ, YANLIÞ, BÝN KERE YANLIÞ... Kendine yakýn derken en basit þekli ile muhtemelen tanýyordu... Belki daha fazlasý var...
Hoþ diðer tarafta Müsiad baþkanýnýn (eski baþkan olabili) binalarý yýkýldý o da ortada yok.... O da yanlýþ...
Ama þöyle bir fark var, ben tepkimi bu kesime istediðim gibi verebiliyorum ama diðer kesime veremiyorum, versem alýrlar içeri, ayný þiddette ben bir bakana, bir akp li vekile yazsam, beni içeri alýrlar. Ama CHP'ye bir CHP li olarak en sert eleþtirileri yapabiliyorum...
Öyle bir niyetleri yoktu ama, imamoðluna da yazdým, mansur yavaþ a da yazdým, baykal ile sakýn gündemi deðiþtirmeyin diye...
Kimse babamýzýn oðlu deðil kimseye aþýk olmaya lüzüm yok, kimsenin yaptýðýný bizim yanýmýzda, bizim yandaþýmýzda diye sevmek, övmek, güzel görmek zorunda deðiliz.
Yer Ýmleri