Originally Posted by
YATIRIM_UZMANI
EYT linin parasýný siz neden ödüyrsunuz ? ben 31 senedir çalýþýyorum.. ben ödedim ben.. sen nerenden uyduruyorsun biz ödeyeceðiz diye.. 31 senede devlete ödediðim primi ve faizini geri bile alamayacaðým bu hayatta. sen ne diyorsun be ? 5500 tl emekli maaþý baðlýyor devlet büyük bir kýsým EYT liye.. sen ödüyormuþsun hadi oradan.. hadi oradan.. sen o yapýllan ve geçilmeyen köprülerin hazine garantisi için ödenen paralarýný ödediðin için birilerini eleþtir.. bak çýkýp biz para istemiyoruz diyen 5 þirketten biri açýklama yaptý mý ? inilmeyen kullanýlmayan havaalanlarýnýn hesabýný sordun mu ? þimdi kalkmýþ EYT linin üç kuruþ emekli maaþýna göz dikiyorsun.. utanmaz herif.. buna mý kaldýnýz ? depremde yýkýlan evlerin müteahhitlerinden alýn o paralarý.. kaç defa imar affý yapýldý bu ülkede haberin var mý senin ? herkes köþeyi dönerken kimsenin sesi çýkmýyordu.. üç kuruþluk evleri imar affýnda milyonlar ediyor þimdi.. bunlara neden itiraz etmiyorsun ? þimdi EYT linin maaþýna itiraz etmek moda oldu.. devlete ödediðim tüm primleri geri versin o halde faiziyle birlikte.. devlet benim üzerimden senin yolunu yaptý be terbiyesiz herif... EYT liye emekliye fakir fukaraya verilen paraya göz dikeceðinize karun kadar zengin müteahhitlerin, iþ adamlarýnýn paralarýnýn hesabýný sorun.. sana daha çok aðýr laflar edeceðim ama neyse..son sözüm.. hadi oradan hadi oradan.. defol defol defol....
Yer Ýmleri