Benim şahsi fikrim olası iktidar değişikliğinde yüksek kur krediler para arzı konusunda sıkılaşma kontrollü faiz artışı ile yola çıkması gerekiyor.
Benim şahsi fikrim olası iktidar değişikliğinde yüksek kur krediler para arzı konusunda sıkılaşma kontrollü faiz artışı ile yola çıkması gerekiyor.
Daha önce Türkiye deki satılan benzin mazot Avrupadan hep pahalı olmuştur. Bugün Avrupa'da 1,7 EUR ile satılan petrol ürünleri bizdeki seçim sebebiyle fedakarlık yapılan vergiden kaynaklanıyor. Daha önce ki fiyatlarla mukayese edersek bugünkü kurla 40 TL ye yakın satılması gerekir. Seçim sebebiyle doğalgaz buğday ayçiçeği mısır gibi ürünlerde ya sıfır vergi var ya süspansiyon var .
Kkm ye park etmiş 100 milyar dolar TL var, deprem hasarı 100 milyar dolar. Kamu bütçesi covid öncesine göre 5 kat büyümüş. Döviz kıtlığı sebebiyle 100 bin dolara verilen vatandaşlık. Ülkede yaşayan 10 -15 milyon mülteci ve bunlara verilen bedava sağlık hizmeti.
Küçük kızın diş yapısına çok bozuk beş sene önce üniversite Hastanesi'ne diş teli için başvurduk beş yıl sonra çağırdılar. Bazı malzemeleri alın dediler marka ve özellik istediler Ankara'da bir firmada bulduk 9000 tl sadece şimdilik ödedik. Hanım benim yüzümden baya diş sorunlarını ötelemişti o da diş hekimliğine gitti onun bir dişi için porselen kaplama 600 tl istemişler. O iki Suriyelinin boncuk gibi dizilmiş porselen dişleri görünce bunlar bu parayı nereden buldu diye kafamda sorular oluştu.
Aha en güncel en en en süper seçim vaadi.
https://youtube.com/shorts/3_VegeI1E0I?feature=share
Yer İmleri