Çikolata yemek artýk gerçekten lüks olacak anlaþýlan. Ýyi çikolata 300 400 bandýnda
Çikolata yemek artýk gerçekten lüks olacak anlaþýlan. Ýyi çikolata 300 400 bandýnda
Her þeyi hükümete baðlanýyoruz. Gerçekler bambaþka hayaller baþka. Benim bir sene önce aldýðým beybi sonda 12 TL 60-80 TL olmuþ. 1lt batikon 20-30 dan 80 TL olmuþ. 1 TL lik idrar torbasý 8-15 olmuþ. 5 tane serum 10 tane genta bir tetradoks 5 tane prednol amp ödediðim fark ve maaþtan kesilen 180 TL. Tekerlekli sandalye aküsü çifti sonnenschein marka 15 bin ben yerli safir marka alacaðým o da 3 bin. . Bez tak sonda farký 500-1000 TL aylýk. Gaz 1750 elektrik 300 telefon internet 300 Aldýðým maaþ iki üç asgari ücret prim öderken 8 bin. Sigara parasý kadar prim ödeyen de 5500tl alýyor. Al hesap makinesini kendinden hesapla bir insan nasýl geçinebilecek kira ödeyenleri düþünemiyorum bile.
Bir de bunlarin doneminde, siyasal bilinc seviyesi cok yukseldi.
Basta kamyon soforleri olmak uzere bu 21 yildir surunen kim varsa guclu bir fikri olgunluga eristiler.
Hic bu donemde bu kadar, ellerim kirilaydi diyen pisman secmen olmazdi.
Artik yasli emeklilerin de cogu uyandi.
Eger secim olursa, bunlarin sonuclari ortaya cikacaktir.
Bizim en büyük sorunumuz eðitim bütün bu olanlarýn iki sebebi var bir eðitimsizlik iki feto türü cemaatlar. Feto ülkenin anasýný belledi akp ye teslim etti gitti. Malum zatýn akýl hocasý da fetodur. Onlar medyanýn çok önemli olduðunu öðrettiler. Bugün ATV sabah grubu ve Hürriyet doðan grubu hatta üç beþ sesi kesilen medya hariç tamamen AKP'ye ait. Parasýný da biz ödedik ödeyeceðiz. Akp sayesinde yeni bir mezhep din icat edildi. Cep doldurma dini. Herþeyi çok açýk açýk yazamýyoruz malum Silivri var.
Yazacak çok þey var da ekþi sözlük kapatýlmýþ burayý da kapatýrlar diye dikkatli yazýyoruz.
Bu milleti iyi tanimak lazim.
Sahadaki futbolcudan, otobusteki muavine kadar hep ayni millet.
O general bir yildiz icin ulusunu satar mi ?
Yer Ýmleri