Benim kendi açýmdan CHP yada Kýlýçdaroðlu'na CHP ye oy verme sorunum olmaz ama hatta aklý baþýnda okumuþ millî görüþçülerde de olacaðýný düþünüyorum eniþtem milli görüþçü hiç Kýlýçtaroðlunu eleþtirdiðine þahit olmadým ama akp nin Kýlýçdaroðlunun aday olmasýný din mezhep açýsýndan siyaset gündemine alacaðýna hatta bunu camilerde de kullanacaðýna eminim sanýrým Meral haným bu konuda endiþeli. Ýmamoðlunun davasý olmasa onun kazanacaðýndan eminim ama aday olursa dava seçimden öncesi neticelenir. Hatta dava sonucu açýklandýðýnda akit TGRT Ahaber gibi bir çok TV kanalýnda neredeyse Kýlýçtaroðlunun hakký yendiðini anlattýklarýný görünce Cumhur ittifakýnýn onun aday olmasýný istediðini düþünüyorum. %5 hileyi hesaba katarak seçimi, adayý düþünmeliyiz ben bu görüþteyim. Elimize gelmiþ bu tarihi fýrsatý kaçýrmayalým diyorum. Þeytanla seçime gidiyoruz kolay olmayacak.
Ben Kýlýçdaroðlu hariç Ýmamoðlu ve Mansur Yavaþ in halinde en kötü %35-%65 olur diyorum. Ýlk turda biter diyorum. Ýmamoðlu aday olur kazanir yetkiyi alabilirse bir sonraki seçime kadar Kýlýçtaroðlu nün siyasi hayatý biter. Ama Mansur Yavaþ da böyle bir tehlikede yok tek sýkýntý HDP o da aþýlýr.
Dükkanda kimse yok. Çoðu Viob yada borsada seviþiyorlar iþlem bitince buraya geliyorlar laklak için.
Bizim aldýðýmýz daccia solenzo Adýyaman plakalý araba da sanki depremde hasar görmüþ gibi. Adam bulsam da elektronik maðazalarýnýn önüne yollasam deprem nedeniyle kýzýn eksik küçük ev aletleri tamamlanýr belki. Baþkan aklýma getirdi valla.
Yer Ýmleri