Hangi tarafa oy atsan, bý taraf için kahraman, diðer taraf için hain oluyorsun...vay ki vay...
Hangi tarafa oy atsan, bý taraf için kahraman, diðer taraf için hain oluyorsun...vay ki vay...
Ýyi Parti Ankara Mv Ayhan Altýntaþ partisinden istifa etti.
Benim hiç bir parti bir þey ifade etmez. Asil olan ülke menfatidir. Ülkemin menfaatine eðer CHP uygunsa CHP ye HDP uygunsa HDP ye gerekirse oy veririm. Eðer baraj altýnda kalýp akp ye yarar saðlayacaksa baraj altýnda kalýp akp ye menfaat saðlamasýn diye her partiye de oy verebilirim. Benim için asýl olan RTE ve akp nin ülkenin baþýndan gitmesidir. Benim oy vereceðini parti dese ki CHP ye yada HDP ye oy vermeyin ama bu ülkemin menfaatine uygun deðilse ben CHP ye de HDP ye de oy veririm. Asýl olan partinin düþüncesiyle menfaati deðil ülkemin menfaatidir. Bu konuda aklý baþýnda iyi partililer de Saadetli de Deva partili de gelecek partili de HDP li de CHP li de benim gibi hareket eder.
Ben iyi parti nin masadan ayrýlmasýnýn daha çok akp ve mhp ye zarar vereceðini düþünüyorum.
kk nýn yerinde olsam merali aday gösterir kendimi bile ters köse yaparým...
Arkadaþlar Þubat ayý 28 gün çekti hava son bor hafta iyiyken benim babamýn doðalgaz faturasý ocak ayýndan fazla geldi gizli zam mý var
Arkadaslar millet bizim aklýmýzdan olsa reis 20 yýldýr iktidarda olurmuydu.birbirimize kendi mantýðýmý zi açýklayýp halk da böyle düþünmeli dememizi n anlamý yok.bizim millet masaya bakar.kk aday yanýnda babacan ve Davut var hdp ile ittifak yapiliyor.yahu bu bileþim için Atatürk mezarýndan kalkýp destek verse bizim millet oy vermeye çekinir.bunu içinizden kabul ettiðinizden eminim.yara taze acýsýný hissetmiyorsun uz veya hastalýðýn inkar devresindesiniz.diger evreleri yakinda yaþarsýnýz diye dusunuyoru
Molla yi unuttum bir de molla var tabi
Yer Ýmleri