-
Döviz buroları 10 gündür 19.05 den alırken bugün 19.12 çıkmışlar. Satışta 19.16 dan 19.25 e çıkmış
bir halt olacağı yok.
-
Eyt linin tazminati yatsın yeşil soğan rekora koşacak tazminatlarin ne zaman yatcagi belli değil eşimle bnm 53 yıllık toplam tazminat var.yesil soğan almak için 4 gözle bekliyoz.ytd
-

Originally Posted by
Tengri Han
Arkadaşlar
"Siyaset" başlığında seçim anketi açtık...
Katılımınız istirham ediyoruz....
Saygılar/başarılar
Çok acelecisin adaylar belli olmadıki
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Döviz buroları 10 gündür 19.05 den alırken bugün 19.12 çıkmışlar. Satışta 19.16 dan 19.25 e çıkmış
Sana bana fiyat bu.
Sayko bey ucuza alıyor.
-

Originally Posted by
tospa
İlk turda o oran gelmez diye duşunuyorum Başkanım. Zira İnce aday olacak gibi. HDP de ilk turda kendi adayını çıkarabilir. Bence olması gerekende bu. İnce nin küstürmemesi gereken en azından bu seçim için ciddi sayılacak bir oy potansiyeli var. Özellikle gençler. İlk turda adaylıktan çekilirse bu çocukları sandığa götüremeyebilir o hayal kırıklığı ile. Keza HDP de ilk turdan desteğini açıklar ve aday çıkarmaz ise bu seçim sathında çok kullanılır. En mantıklısı 3 muhalif aday ile ilk tur sonra ikinci tur toplu diye düşünüyorum.
Ince gercek CHP'lidir, asla CHP'nin aleyhine bir olusum icinde olmaz.
Son dakikada cekilecektir.
-

Originally Posted by
91
Hazine ve Maliye Bakanlığınca, dolar cinsinden 2029 vadeli tahvil ihracı için 3 finans kuruluşuna yetki verildi.
Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2023 yılı dış finansman programı çerçevesinde, dolar cinsinden 2029 vadeli tahvil ihracı gerçekleştirmek üzere Deutsche Bank, HSBC ve J.P. Morgan'a yetki verilmesi kararlaştırıldı.
durmak yok yola devam
ytd..
-

Originally Posted by
Tengri Han
Arkadaşlar
"Siyaset" başlığında seçim anketi açtık...
Katılımınız istirham ediyoruz....
Saygılar/başarılar
Hoş geldin.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Sana bana fiyat bu.
Sayko bey ucuza alıyor.
lafı ağzımdan almışsınız
emrah 'ın annesi gibi tezgah altı rakamlar lazım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız