-
Sabah burayı gereksiz meşgul ettik. desidero isimli forumdaş ile bi kaç tane özel mesajlaştık. Yanlış anlamış mesajımdan , anladığım özetle.
Geçmişe yönelik mesaj nasıl silinir bilmiyorum. 1659 ve 1679 no lu kendisine yönelik , ilk olarak kendisinin hakaret ettiği mesajına karşı bi refleks olarak yazmış olduğum 2 mesajın silinmesini yönetimi bilgilendir butonundan mod lara yazarak silinmesini rica ettim. desidero nick li forumdaş ın ilk kendisinin başlattığı mesaj da dahil şahsıma hakaret içeren mesajlarını eğer biliyorsa kendisi , benim gibi bilmiyorsa yönetimden sildirmesi gereğini de onun meşrebine bırakıyorum.
Tekrar forum ahalisi kusura bakmayın.
-

Originally Posted by
SmuraY
18.95 birazcık yeşil biber aldım
hangi kurumdan aldınız bir çok kurum makas koyup satıyor
-

Originally Posted by
yoktur
hangi kurumdan aldınız bir çok kurum makas koyup satıyor
kendi kurumumdan ondan biraz iyice fiyat.
-
TCMB’NİN SWAP HARİÇ NET REZERVİ GEÇEN HAFTA -43,8 MİLYAR $ OLDU, ÖNCEKİ -44 MİLYAR $
09 Mart Perşembe 14:32
TCMB’NİN NET REZERVİ GEÇEN HAFTA 20,7 MİLYAR $ OLDU, ÖNCEKİ 20,2 MİLYAR $
Bunun içinde suudlardan gelen 5 milyar dolares var mı acaba?
-
Anayasa Mahkemesi HDP'nin Hazine yardımı ödenen hesaplarına geçici bloke konulmasına dair kararı oy çokluğuyla kaldırdı-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
bu yumoşta tuhaf hareketler bi benim ekranımda mı var
bir halt olacağı yok.
-
20.02
20.14
20.03
20.08
20.02
20.09
20.04
20.02
20.14
20.03
işbankası ekranında bu ben görmedim 20.27 yede değmiş ben dışarıda iken
bir halt olacağı yok.
-
İktidara yakınlığı ile bilinen yandaş Genar Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, depremden sonra yaptıkları ankette yurttaşların kanaatinin, CHP'nin arama kurtarma ve diğer konularda işi ağırdan aldığı yönünde olduğunu iddia etti.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Ah KK ah.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri