cliovebenzeri 18000 megan 30000 bir ust segmenter 40000 euro diger markalar hemem hemen ayni Française icin
cliovebenzeri 18000 megan 30000 bir ust segmenter 40000 euro diger markalar hemem hemen ayni Française icin
Fransada %20 Île %30 arasi
Beni hayata baðlayan bir kýz çocuðu. Ýlk iki yýl çok zor geçti sürekli geçmeyen nöropatik aðrýlar. Birgün ftr de bir kýz gördüm. Vallahi kurumuþ dal gibi. Ýki parmak bacaklarýný var ve zerre hareket yok. Benim sadece bacaklar da hareket yok. Onun yanýnda kendimi atletizm sporcusu gibi hissettim. O gün vazgeçtim. Ve o gün bugün gülerim.
Merhaba bu konuda bilgi verebilirim
Mesela amerika porsche üzerinden cevap vereyim
911 modeli 90.000 dolardan 106.000 e geldi
AMA !!!!!!
Beverly hills porsche HAVA PARASI alýyor
50.000-90.000 dolar arasýna kadar çýkýyor modele göre !!!!
Liste fiyatý yanýltýcý yani
Resmi bayi bunu yapýyor.
Depremden üç gün sonra tabura gittim. Belediye Baþkaný, Hüseyin Yayman (AK Parti Milletvekili), kaymakam içerde oturuyor. Bir çadýra gittim. Bir TIR jeneratör geldi. Belediye baþkanýnýn þoförü 5 tane jeneratörü arabasýna koydu. Çocuða dedim ki Nereye götürüyorsun bunu. Dedi ki Bu baþka yere gidiyor. Bunlarý hep götürüp satýyorlar. Biz çadýrda oturamýyoruz. Eðer AK Partiliysen çadýrýn da var, yiyeceðin de geliyor. Encümenler oturmuþ oraya. Tanýyor adamý. Beni bilmiyor. Biraz bekle, diyorlar. AK Partililere veriyorlar.
Bir baþka depremzede, bu görüþe katýlarak Torpil yapýyorlar diye ekledi. Engelli bir çocuðunun olduðunu söyleyen depremzede ise 5 sefer gittim. Hepsi tamam, arkasý boþ. dedi.
https://www.karar.com/guncel-haberle...da-var-1734522
19.01 vurdi çektu
Yer Ýmleri