Uzun yýllar sonra ilk kwz sakaryadaki döviz bürosunun önünde 3 sýra 10 arlý kuyruk gördüm. Müthiþ yoðunluk var yeþil soðaný 19.22 den veriyorlar. Sanýrým son ucuzluklarý kaçýrmama derdinde millet
Uzun yýllar sonra ilk kwz sakaryadaki döviz bürosunun önünde 3 sýra 10 arlý kuyruk gördüm. Müthiþ yoðunluk var yeþil soðaný 19.22 den veriyorlar. Sanýrým son ucuzluklarý kaçýrmama derdinde millet
bir halt olacaðý yok.
Þu sýralar günlük iki çeþit antibiyotik almak zorundayým. Birini hissetmediðim bacaðýmdan yapýyorum o bile iþkence gibi. Diðerini aðýzdan alýyorum. Tabi bu da baðýrsak sistemini bozuyor gaz çýkmýyor. O yüzden günün büyük kýsmýný uyuyarak geçiriyorum. Ýnternet haberlerinde ne varsa onu biliyor piyasadan haberim yok. Konya çevresi cahil kesime güvenmiyorum saðý solu belli olmaz. Ama okuyan ve genç nesli de tahmin etmek zor. Onlardan ümit Bozdað Muharrem Ýnce bile çýkabilir. Biz ailecek millet ittifakýndayýz.
Yurt dýþý 5% vergi pandoranýn kutusu..
Dikkati daðýlmýþ akýl, aciz bir akýldýr..
Memento mori
Ayhan baþkanýmýn herhalde seçim olurda iktidara gelirsek enkaz ötesi bir enkaz ekonomi devir alacaðýz sen hesap kitap yapmaya baþla. Daha emmi dayý eniþte atamalarý var onlar da vampir gibi maaþ alacak.
Yer Ýmleri