Atatürkçü sýfatý altýna gizlenen gizli aktrollere prim vermeyin. Basýn engeli geçin.
ytd
Atatürkçü sýfatý altýna gizlenen gizli aktrollere prim vermeyin. Basýn engeli geçin.
ytd
Yine bir seçime; mantýk çerçevesinde deðil de fanatikleþmiþ duygularla giriyoruz. Ketum ortadoðu kültürü milletin damarlarýna iþlemiþ.
AKP ye içeriden bakýþ; AKP lilerin çocuklarý ailelerinden rahatsýz.
Ben bir 28 Þubat maðduruyum. AKP nin seçilmesini ve baþörtüsü sorununun çözülmesi için ilk baþta destek verdim. Ancak baþýndan beri eleþtirel yaklaþýyordum. Hrant Dink cinayeti benim için alarm zili oldu. Katilin arkasýna gerilen bayrakla verilen gurur pozu yaklaþan karanlýðý haber veriyordu. O andan itibaren muhalif yaklaþmaya baþladým ve bir daha oy vermedim.
Kendi dönüþümüm baþladýktan sonra önce etrafýmdaki insanlara yalanlarla örülü bir dünyalarý olduðunu fark ettirmeye çalýþtým. Ancak öyle yüksek bir dirençle karþýlaþtým ki ara ara sözümü söyleyip çekilmek haricinde uðraþmayý býraktým. Öte yandan ülkem gözümün önünde büyük bir yýkýma sürükleniyor ve onlar uçuruma sürüklenen bir teknenin içinde parti yapýyor havasýndalar. Bu kiþiler tüm hayatlarýný yalanlar üzerine kurduklarýndan kendilerini de yalanlar üzerinden tarif ediyorlar. Haliyle onlarý deðiþtirmek isteyen hiç kimse onlarýn gerçekliðine ulaþamýyor.
Siyasetçiler AKP'lileri etkilemek için onlarýn dilini kullanýyorlar ancak AKP lilerin gerçekliði aðýzlarýndaki lafýzlarý deðil ki! Bu kayýp kitlenin çocuklarý aileleri gibi deðiller ve bað kurulabilir durumdalar, onlar da ailelerinden rahatsýz. Yani o büyük çoðunluk eriyor. Öyleyse biri bunu duyurmak zorundaydý.
https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...Slider%20Haber
Yer Ýmleri