Bu kk hamlesi 100 seccade gücünde))))))))
Benim görüþüm. Yeþil soðan 30 dan aþaðý cari durdurmaz. Üretim maliyeti enerji maliyetleri þuan ki kur ile ihracat için deðil ithalat için avantajlý. Kur 30 olunca faiz artýþý ile buralardan biraz dizginlenir. MB para giriþi olduðundan düþmesine izin vermez belirli bir rezerv oluncaya kadar. Bu da 100 milyar dolar girerse sýfýrlýyoruz rezervi. Bu kadar para iki üç yýlda ancak girer o zamana kadar serbest kur devam eder. Yüksek kur þu konjonktür de ihracat ve turizm meslek için avantaj diye düþünüyorum. Ben seçimden sonra 30 dan aþaðý olacaðýný düþünüyorum. Þuan piyasa zaten bunu çoktan fiyatlandýrdi. Ýhracat ve yatýrýmlar için gümrük birliðinden çýkmamýz elzem. Ab ye girme durumu olmadýðý sürece GB bize dezavantaj. Ab ye rest çekip ya bizi alýn yada GB den çýkýyoruz dememiz lazým. GB den çýkmamýz ab nin iþine gelmez alýrlar bizi sinir güvenliðini saðlama garantisini verirsek.
Ýkramiye 8500 olmazsa reis CB seçimini vermek istiyor diye düþünürüm. MV seçiminde 360 i vermem planý ile. Bence RTE bombayý Kýlýçtaroðlunun kucaðýna býrakma niyetinde. Bilmediðimiz veriler çok fazla. Zaten iþin içinden çýkamadýðý bir ekonomi var. Bunu yeni yönetimde 2-3 yýl çözemez. MV seçiminde 360 i geçerse muhalefet RTE nin tüm planlarý yatar.
Ben kazansam 360 MV ni de alsam ülkede ohal ilan ederim. Tüm akp kadrolarýný ihraç ederim. Akp ye terör örgütü ülkeyi bölmek silahlý suikast vs den dava açarým. Sýnan Ateþ davasýný da içine alarak ihaleler kadrolaþma vs komple akp ti torbaya koyar bitiririm. AYM deki RTE nin atadýðý üyeleri ihraç ederim. YSK HSK Yargýtay Danýþtay hepsini daha önceki yoldan bunu HSK HSYK olayýna benzer çözerim. 360 milletvekilini bulmak önemli HDP ile birlikte.
MV de 360 i bulamazsak iþler hiç iyi gitmez. Takoz formasyonu adým adým çalýþýr. 360 i bulursak da akp yi tarihe gömme formasyonu çalýþýr bu kadar net. CB yi tek baþýna almak yetmez. HDP dahil
Anlamýyorum, mansur aday olsun dedikçe, anketler ilk turda kk kazanýyor, adaylýk onun hakký diye tepinenler þimdi oylar bölünmesin diyor, oylar bölünmeyecektide niye yalan söylediniz, þimdi biz bunu yazýnca kötü b iþz oluyoruz.
Testi kýrýlmadanda dedik. Yok milleti balýk hafýzalý zannediyor bazýlarý.
Another day in paradise
Aklý selimin düþ0ncesi bu. Ama bu düþ0nce asla iktidar olamaz. Buna asla izin vermezler.
Ben olsam ilk mit e el koyarým. Hf ý itirafçý yaparým. Zaten gerisi çorap söküðü. Keltoþun itirafçýlýk talebini hiç kaale bile almam. Turwuaz grubuna kayyum atarým. Ýstiklal mahkemelerini kurarým. Dini komple yasaklarým(çok radikal)
Çünkü dinin topluma zerre kadar faydasý yok. T azmsmen kiþisel ve bencilce.
Another day in paradise
Yer Ýmleri