-

Originally Posted by
dell14
Politika faizi artarsa , doların ipi kacarsa , bankaların işi kötü , reis 2 sinide tutuyor ama
2000 yılında da önce bankaları tabana verdiler ..Sonrasını birçoğumuz biliyoruz...Yarın da tabana verirlerse çok ciddi şeyler olacak olmasa bile olmuş olacak...
-
hiçbir şey olmaz ! yıl 2000 değil, bankalarda o bankalar değil

Originally Posted by
heval
2000 yılında da önce bankaları tabana verdiler ..Sonrasını birçoğumuz biliyoruz...Yarın da tabana verirlerse çok ciddi şeyler olacak olmasa bile olmuş olacak...
-

Originally Posted by
heval
Yukarıda yazdım..
Bir borsada bankalar tabana yapışıyor ise likidite sorununa işaret eder...Öncü göstergedir....Sonra sabit tutulan yeşil soğan benim neyim eksik der...O da koşmaya başlar...MB yayınladığı genelgeyle sorunu tetikledi...2000 de de MB tetiklemişti...
2000 yılına hoş geldiniz gençler
-

Originally Posted by
heval
Yukarıda yazdım..
Bir borsada bankalar tabana yapışıyor ise likidite sorununa işaret eder...Öncü göstergedir....Sonra sabit tutulan yeşil soğan benim neyim eksik der...O da koşmaya başlar...MB yayınladığı genelgeyle sorunu tetikledi...2000 de de MB tetiklemişti...
2000 yılına hoş geldiniz gençler

Gençleştik o zaman. Büyüksün Reis. Zamanda yolculuk hemde ülkece...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri