-
şu twiti sesi açmadan izleyen birisi ne düşünüyor çok merak ediyorum
https://twitter.com/kilicdarogluk/st...503652866?s=20
resmen Ata ya ihanet bu adam.
Fotoğraf 1 an canlansa tek yapacağı adamın suratına tükürmek olur herhalde.
-
İktidarın gözde şirketlerinden Cengiz İnşaat ın doğa katliamı yaptığı Rizenin İkizdere ilçesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan a yüzde 85,96 oy çıktı.
https://www.diken.com.tr/cengiz-insa...e-86-oy-cikti/
-

Originally Posted by
temel analizci
Ya arkadaslar yanlış anlamayın ama gerçekten boş yapıyorsunuz. Vallahi tillahi akpartili değilim iki oyumuda onlara vermedim. Ama adam yine kazandı. Ha diyorsanız çalıyorlar bunu belgeleri ile ispatlayip genel başkanıniza söyleyin. O ispatlasin gerekli müracaatları yapsın. Mesela o çuval mührü yalayan adam konusunun üstüne gitsin o polislerin hepsi açığa alınmasını istesin o görüntü hiç hoş bir goruntu değil. Hükümet almıyorsa çıksın bak böyle böyle bir durum var olay şurada oldu soruşturma acmiyorlar desin bize... Yapıyor mu acaba bu konuda çalışma yada o seri şekilde basılan mühür videolarında nerede muhalif sandık görevlileri nasıl o şekilde sandığa giriyor. Ülkeyi yönetmek isteyenin her yerde bir sandik görevlisi gorevlendiremiyorlarsa kusura bakmasın onlar ülkeyi yönetmesin.
Bak bu yazı geneli itibariyle doğru,kk ülkeyi yönetmek istiyor mu chp nin böyle bir çabası var mı emin değilim.
-
Serbest piyasada, bedavadan biraz pahalı dolar satıyorlar.
Dolar satış 20,28
-

Originally Posted by
Sugosu82
Aslında çok basit bir aday bop eşbaşkanı, diğeri yönetimi meclise devretmek istiyor...
-
Ümit Özdağ:
Mansur Yavaş ile birlikte 90 dakika maç izledik, arkasına dönüp selam bile vermedi. Böyle bir düşmanlık yaşadık.
Kemal Bey'i iki defa devlet güvenliği konusunda aradım. Geri dönmediler. Sonra bir daha aradım, konu ulaştı mı diye. “Hayır ulaşmadı, ilgilenelim.†dediler. Sonra yine dönmediler.
Dedim ki; bunlar kişisel meseledir, önemli değil. K
emal Bey'e bir çağrı daha yaptım “%0'lık saray artıklarını yanınızdan ayırın, sığınmacıları göndereceğiz diyin, sizi hiçbir makam talebi olmadan destekleyelim.†dedik. Buna da dönmediler.
Sonra Kemal bey, komünist parti dahil tüm partileri ziyaret etti, sadece 1 partiyi ziyaret etmedi. O da Zafer Partisi.
Az bile aaaaaaz
Göçmen bakanlığı verecekmiş kazanırsa...0% oya 40 vekil veriyorsan 5% oya sökül bakalım bakanlıkları öyle ucuz kurtulamazsın
-
-
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri