Kýzmaya hemen en fazla bir kiþiye hesap kapattiracagim etkilenmezsiniz.Yeni üyeler gelir. Ben buradakilerin hepsinden daha muhalifim. Dibine kadar Ataturkcuyum ama buradakiler gibi k.k. trolu deðilim. Önce k.k yi postalayip Atatürk'ün kurmuþ olduðu Parti'nin baþýna gerçek Atatürkçü birini getirmeyi düþünen bir milliyetçiyim.
Faiz ivmesi/oranlarý , bu kýsýtlama çok sýkýntýlý hareket..
Mevcut poster sorunlara denk bir tepki deðil.
Gene baþka þeylere dikkatler çekiliyor/daðýtýlýyor, boþ taraftan çarpacak..
Memento mori
Giriþ fortmantoda sürekli 50 lira olsun. Yada yatak odasý komidine 20 $ býrakýn, altýnlarý balkonda saklayýn alet edavat kutusu varsa içinde olmasý daha iyi olur.
Another day in paradise
Sayýn Ayhan biz zaten RTE nin karþýsýna k.k. nin cikarildigi gün bittik. Siz bizim gibi gercek Atatürkçüleri onemsemeyip k.k. gibi bir adamý aday gisterilmesini elestirmeyerek zaten bizim torunlarýmýzin geleceðini bile çaldýnýz. Þimdi k.k. tüm tuþlara bassa ne olur. Yaþýnýz benden büyük hiç kimseye saygýsýzlýk yapmayacagim. Ama RTE ne kadar geleceðimizi çaldý ise k.k. de o kadar aldý.
Týpký muhteþem tespiti olan ünlü düþünün dediði gibi artýk bokumuzda hep birlikte bogulmanin zamaný geldi. Sen RTE ye verebilirsin ben o pusulayý alýp arkasýna mustfa Kemal Atatürk yazýp oraya basacagim ve oy pusulasini buradan atacaðým.
Bence 180 derece dönülebilecek U dönüþ kavþaðýný çoktan aþtýk, böyle devam etmek zorundalar, sürekli büyüme, sürekli sanal gerçeklik, sürekli ponzi...Durduklarý an devrilir.
Ýhracaatçýlarý, turizmcileri kurtarmak için. dolarý bi salarlar...artýk nereye kadarýný erenler bilir idare deðiþmezse, herkesin dediði deðil onlarýn dediði bildiði bir seviye olur.
Belki yüksek faizli bir döviz bonosu, belki enflasyona endeksli tahvillerin halka açýlmasý. Burada da bir ponzi geliþtirilebilir, temettü emeklisi gibi bu tahvillerin emeklileri var yurt dýþýnda. Satar evini alýr vatandaþ, enflasyon üzeri net getiriyi 10 yýl alacan desinler, hemen hesap kitap, emekli eder kendini.
Bu ponziyi dýþarýdan patlatýrlar bence, atýyorum Girit' in önce güneyinde sonra doðusu ve kuzeyinde sadece 12 mil ilan ederler, Egenin tamamýnda deðil de, yapar oradan hamlesini gavur. Suriye'de de eþ zamanlý kantonlarý sýrayla tanýrlar, o arada Barzani yine yeniden baðýmsýzlýk ilan eder, bu sefer onu da tanýrlar. Mengeneyi sýkýþtýrdýkça sýkýþtýrýrlar.
Bakmayýn Möntrö'yle bi göz kýrptýlar ABD'ye aslýnda, sert çýkýþ gelince ülke içinden yokmuþ gibi davrandýlar.
Yani çok sýkýþýnca, yeniden BOP çuluða, açýlýma soyunabilirler, bugünkü yerli ve milliler 'hop deðiþ tonton' yine Ümmetçi olabilirler.
Ýþte bu olursa, AKP ye mecliste muhalefet edebilecek bir tek MHP var, ÝYÝP en az biraz, CHP'den numunelik ölçekte karþý duruþlar.
CHP içine yuvalanan o 35 MV anýnda cephe deðiþtirir, YSP/HDP tekrar yanaþýr, geçmiþ olsun. Oluþan meclis aritmetiði hep bunlara gebe.
Komplo teorisi yazasým tutunca, belki de bu yaþananlar, bu aritmetiðin hepsi planlý olabilir gibime geliyor. Misal olur da CHP kazanýrsa ve bu tehlikeye ayný þekilde mecburen boyun eðerse (öyle ifade etmeyi tercih ettim) o zaman AKP-MHP-ÝYÝP bloðu dengeleyecektir.
Ya da Ýran gibi olana kadar devam edecekler mengeneye...
E napalým....ne bileyim ben...Fetret Devri gibi bir devirdeyiz iþte...kimin ne olduðu, kimin kiminle iþ tuttuðu belli deðil.
K.k niye kaybedecek biliyor musun çünkü bizleri asla anlamýyor anlamiyacakta. Burada yazan kimsenin milliyetçiliðini sorgulamiyorum eminim herkes ülkesi için en iyisinin gelmesini istiyordur. Ama burada hala seçimi kazandýk ama bir yerlerde hata var deyip duruyorsunuz ya vallahi artýk midem bulandý ya sizin baþýmýzdaki adam ne dedi dün. Dedi ki
Bu seçim RTE ye güvenin olmadýðýný RTE ye ilk turda kazandirmayarak gösterdi dedi. Ya bu cümleden hiç mi rahatsiz olmuyorsunuz sizde Ahaber izleyenler gibi bir kanal izleyip ona göre mi kanalize oluyorsunuz?
Hiç biriniz liderinizin bu lafýný elestirmeyerek misiniz?
Yer Ýmleri