Bir Fransız, bir Alman, bir İtalyan, bir İngiliz, bir Türk, bir Rus ve bir Amerikalı uzaya gidecek, her biri yanlarına bir şeyler alıp önemli bir şeyler söylemiş, acaba yanlarına ne aldılar ve ne dediler?
Fransız astronot bir şişe şampanya getirdi ve "Sonsuza ve ötesine, ama yol boyunca kutlamayı da unutmayalım!" dedi.
Alman astronot, yıldızların bir haritasını getirdi ve "Aya gidiyor olabiliriz ama evreni keşfetmeye ve öğrenmeye devam edelim" dedi.
İtalyan astronot bir resim seti getirdi ve "Uzayın güzelliğini yakalayıp dünyayla paylaşmak istiyorum" dedi.
İngiliz astronot bir şiir kitabı getirdi ve "Uzayın enginliğinde bile kelimelerin bize ilham verme gücünü unutmayalım" dedi.
Türk astronot bir takım tesbih getirip, "Bilinmeyene yolculuk ederken inancımızı ve umudumuzu diri tutalım" dedi.
Rus astronot bir satranç takımı getirdi ve "Son sınırı keşfederken aklımızı çalıştırmayı unutmayalım" dedi.
Amerikalı astronot bir futbol topu getirdi ve "Uzayda bile biraz eğlenebilir ve takım çalışması yapabiliriz!"
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri