Saat 1105 gibi uyandým paralar gelmiþ
Nedir bu bedelli açýklamýsýnýz
Saat 1105 gibi uyandým paralar gelmiþ
Nedir bu bedelli açýklamýsýnýz
Gene tavaný kilitledi 3 tavan gönül ister
olumsuz havayý görünce ben de biraz daha çekindiydim ..biraz daha alým yapabilirmiþiz ama uzun vadeli bakmak lazým sermaye ye göre ilk çeyrek bilançoyu görmeli
Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Þerif.
hamdi akýn seni VE adamcýklarýný MAHÞER GÜNÜ ALLAH a havele ediyorum
Halka arzdan 10 lot gelmiþti. Beþinci tavanda satmýþtým. tavan bozunca 2 gün önce alým satým için girdim, dünkü iþlem hacmim 2.000k, bugünkü ise 4.000k dün 2k kazanmýþtým bugünse kaybým 6.7k oldu. elimde ise 8.200 lot kaldý gün sonu itibariyle. Ben böyle hisse görmedim 35 yýllýk borsa hayatýmda. Ancak iþlemler gizli bir el tarafýndan kontrol ediliyor görüntüsü çok açýk. Kaldýrýp kaldýrýp indiriyorlar yada tersi ancak aralýklar ve arada daðýtýmlar hep ayný þekilde. Umarým bize mali tamamen kilitlememiþlerdir, Man adasý dan adasý hep kendi hisseleri arzý aslýnda oradan yaptýlar þuan. Anladýðým kadarýyla az miktarda ky ya malý verdiler ve nasýlsa satmazlar, satarlarsa da 5-10 lot ne olur diye 7 tavan yapýp ellerindeki malý buradan yedire yedire ýrzýmýza geçtiler. Ýnvestingte feryatlar arþa ulaþtý. Yarýn yeþil yakarsa kol kesip çýkacaðým lanet olasý hisseden![]()
Halka arz oransal olduðu için elimde hayli iyi bir lot vardý, %120'den fazla kâr edince yarýsýný sattým, ana para ve biraz kâr almýþ oldum.
Dedim bu sýfýr maliyetli lotlar portföyde kalsýn.
Sonra þirketin adýna baktým tekrar. AKFGY'nin kardeþi. Dedim "Sat gitsin". Sattým kurtuldum þükür.
Daha ne diyeyim size.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Yer Ýmleri