Şimdi sesli düşünüyorum. Halka arzdan alan ky lara çok az hisse verildi 7 tavanda bunların bir kısmı satılmıştır mutlaka, küçükte olsa karlar onların cebinde. Satmayan ky lar ise hala kardalar. Geriye kaldı man, ceymenlerdeki aile hesapları, kurumsallar.. Bunlar tavanlar çözüldüğünde karşılıklı birbirini düzerler mi ASLAAA.. Dolayısı ile işlemler karşılıklı yapılıyor arada benim gibi hisseye atlayan sazanları yiyorlar şuana kadar yaptıkları bu. Zararı kol bacak bırakıp kaçmak insanın doğasına aykırı bunu biliyor ve buna oynuyorlar onlar için iradeli ve zarar kes yapan üç beş kişinin önemi yok, hisse ilk arz fiyatına gelinceye kadar yoğurma işlemine devam edecekler ve Man adalarına gönderdikleri hisseler bedavaya gelinceye kadar oyun sürecektir. Hırsa yenik düşmeden halka arz fiyatına veya %10-15 altına gelinceye kadar bu hisseye girecekseniz düşündüğünüz tutarın yarısını ya sağlam bir hiseye veya nakite ayırın derim. Bu şerefli hamdinin diğer kağıdında pestil olmuş biri olarak böyle düşünüyorum. ASLA YTD değildir.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri