Borsaya sadece FK, pddd olarak bakýp ucuz demek bana doðru gelmiyor. Uzayda olan hisseler var.
Borsa her zaman geleceði fiyatlar . O nedenle bist 30 fk þu an 4.78 olarak ucuz görünüyor olabilir ama 1.çeyrek bilançolarý geldikçe karlarýn da düþeceðini göreceðiz. Bu sebeple borsa ya da hisseler sabit fiyatta kalsa bile yavaþ yavaþ hisseler pahalýlaþmaya baþlayacaktýr..
Ben sadece seçim öncesi bu atmosferde sert br satýþ beklemem. Ama 6000 üstüne çýktýkça ya da çýkarsa da artýk son demler diye düþünmeye baþlarým...
Enflasyon devam edecek olabilir, belki borsada yükselecektir biraz ama mevduat þu an %30 a dayandý. Seçim sonrasý belki %40 lara gelecek. Böyle bir ortamda benim borsada yýllýk %70-80 potansiyel görmem lazým girmek için. Yoksa mevduatýmý alýr , göbeðimi kaþýrým..
Genelde coinlere akim olunca bizim borsa gümlüyür o süreç baslarsa vay halimize
enflasyon -10 bile olsa þirket piyasasý ihracat ithalat ve pazar paylarý ciddi büyüyor bu büyüme de fiyata karlýlýða yansýyor enflasyon eksi bile olsa borsa çýkacaktýr .
sizin 1 çeyrek hesaplarýnýz evham veya yanlýþ bilgi diye düþünmekteyim. aktif ticari hayatýn içindeyim 2 -3 ay önce aldýðým malý veya arabayý þu an %25 zamlý alýyorum seneye ucuzlasa bile iç ve dýþ pazarlar büyüdüðünden þirketler, daha çok kazanacaklar zaten 1 çeyrek KARLARI çoktan patladý bile ocak þubat mart zam oraný %20 geçti çoðu üründe !!
%20 5550 aralýk borsaya ilave ediniz .
6600 rahatlýkta gider bu borsa pazar küçülürse borsa DÜÞER BAÞKA ihtimal yok arkadaþlar iç pazar nasýl küçülecek de borsa düþecek
GÖRÜÞLERÝMÝZ ZIT BÝLE OLSA ENFLASYONUN %30-50 OLDUÐU KÝRALARIN MUAZZAM ARTIÐI ÜLKEDE ÞÝRKET KARLARININ KÜÇÜLMESÝ imkansýza yakýn, artmasý doðal bir gerçekliktir,
Konut balonu var diye senelerce söylendi. " Pahalý almayýn, düþsün almayýn" Sonuçta ev alamayan vatandaþ evinden çýkýp yeni bir kiraya bile çýkamýyor. Bu enflasyonla kimsenin kârý düþmez. Asýl ucuz pahalý mevzusu bu gerzek ekonomik sistem bitirilip serbest piyasaya dönmesiyle oluþur.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bofa bugün de satýcý...
Bakalým bugün short mu kapatýyor. Akþam pastayý göreceðiz...
Yer Ýmleri