Bofa nýn bu günkü satýþýnýn karþýlýðý bu yatay endeks deðil.
Mazot olmamak lazým...
Citi akyatirim uzerinden garani aliyor kac gundur. Saglam aliyo adamlar.. garan dusmeden bist dusmez
SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ereðlide yarýn genel kurul var kapanýþa doðru hafiften yukarý alýrlar diye strateji kuruyorum
https://www.gercekgundem.com/siyaset...yabilir-417136
TV100 yazarý Erdoðan Aktaþ, cumhurbaþkaný adaylarý CHP lideri Kemal Kýlýçdaroðlu ile Memleket Partisi Genel Baþkaný Muharrem Ýnce'nin dün gerçekleþtirdiði görüþme sonrasý kulislerden edindiði bilgileri aktardý.
Ýnce'nin ortak basýn açýklamasý sonrasý Kýlýçdaroðlu'nu "Hoþ geldiniz, ayaðýnýza saðlýk, güle güle" diye uðurlamasý, kamuoyunda 'defter kapandý' diye yorumlanmýþtý.
Aldýðý duyumlarýn görüþmelerin tamamen bitmediði yönünde olduðunu söyleyen Aktaþ, Ýnce'nin 'kýrgýn ayrýldýðýný' iddia ettiði eski partisine bu süreçte bir kez daha kýrýldýðýný, Kýlýçdaroðlu'na da açýkça "Ben bu mahallenin çocuðuyum. Bu mahallenin çocuðunu dikkate almayýp, benim 10'da birim kadar bile olmayan diðer partileri yanýnýza aldýnýz. Sadece bu mahallenin çocuðu olduðum için bana deðer vermediniz" dediðini ileri sürdü.
"Sadece bu yaklaþým bile, Muharrem Ýnce'nin CHP'ye olan duygularýný ve kýrgýnlýðýný anlatmaya yetiyor" görüþünü dile getiren gazeteci, þöyle devam etti:
"Görüþmenin ardýndan ortaya çýkan hava, Ýnce ile uzlaþma olmayacaðý yönündeydi. Fakat iki parti arasýnda görüþmeler tamamen sonlanmadý. YSK'nýn kesin liste açýklayacaðý 31 Mart gece yarýsýna kadar zaman var.
'ÝKÝ BAKANLIK, BEÞ VEKÝLLÝK TALEP ETTÝ'
Benim kulislerden öðrendiðim, Muharrem Ýnce'nin, CHP liderinden iki bakanlýk ve beþ milletvekilliði talep ettiði. Fakat SP, Gelecek, DEVA ve DP'ye de listelerinde yer verecek olan CHP'de milletvekili listesi hazýrlamak þu sýralarda en büyük sorun. Buna raðmen CHP, Ýnce'ye bir bakanlýk (Millî Eðitim Bakanlýðý) ve CHP listelerinden üç milletvekilliði önerecek.
'BÜYÜK OLASILIKLA BU AKÞAM SAATLERÝNDE AÇIKLAYACAK'
Cumhurbaþkaný adaylýðý kesin listesi YSK tarafýndan açýklanmadan, Muharrem Ýnce'nin, Kemal Kýlýçdaroðlu lehine yarýþtan çekilme olasýlýðý hiç de söylenildiði kadar düþük deðil. Büyük olasýlýkla bu akþam saatlerinde Ýnce, CHP ile anlaþtýðýný açýklayacak."
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
KCHOL ve Amiral'deki kýpraþma bu haber kaynaklý olabilir.
Olasý bir anlaþma haberinde sert fiyatlama görebiliriz..
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri